Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
(Artikelnr: 860028)

Dermlite DL4 van LLC - de meest verfijnde visie in dermatoscopie

De 4e generatie DermLite zakdermatoscoop met nog meer verfijnde details. De strakke ergonomisch geoptimaliseerde, volledig aluminium buitenkant die net zo gemakkelijk te desinfecteren is als comfortabel in de hand ligt. Deze veelzijdige DL4 biedt een fenomenale veelzijdigheid, de grootste optiek van alle DermLite modellen in zakformaat, het gemakkelijk switchen tussen belichting en directe aan/uit-bediening binnen handbereik. 

Grote 30 mm lens. Helderheid aanpassen. Twee kleurenspectrums.

Gebouwd op de bewezen gepolariseerde en niet-gepolariseerde belichting van de DL3 en de solide levensduur van de batterij, biedt DL4 nu twee helderheidsniveaus, een groter gezichtsveld (met een Ø30 mm lens), verbeterde beeldvorming van diepere pigmentatie structuren met twee niveaus van kleurenspectrumcontrole (PigmentBoost® Plus) en is nog steeds meer dan 25% kleiner dan de vorige generatie. 
Snel en soepel werken.
DL4 maakt gebruik van snap-connectiviteit om gemak en snelle workflows te realiseren. Niet alleen kan de glazen voorplaat (met een richtkruis van 10 mm) eenvoudig aan en uit worden geklikt, uw mobiele apparaten - iPad, iPhone of andere smartphones - kunnen magnetisch worden bevestigd. Met behulp van een afzonderlijk verkrijgbare adapter kan de DL4 gekoppeld worden aan camera's en smartphones om het onderzoek vast te leggen, zodat u sneller dan ooit tussen klinische en dermoscopische foto's kunt gaan. 
Infectiecontrole. Veilig.

DermLite creëerde contactloze dermoscopie, waardoor het risico op kruisbesmetting aanzienlijk werd verminderd. En DL4, met zijn gladde, gemakkelijk te reinigen buitenkant, zorgt voor een snelle desinfectie. Wanneer huidcontact nodig is, biedt het IceCap®-systeem infectiebeheersing en epidemiologie: disposable opklikbare IceCap®-infectiecontrolekapjes worden aan de glazen voorplaat bevestigd en kunnen het risico op kruisbesmetting nog meer verminderen.

Zacht. Snel. Nauwkeurig.
Dankzij het ontwerp van de intrekbare contactplaat van de DL4 kan soepeler dan ooit tussen de contactloze en contactmodus worden geschakeld - zonder onderdelen te hoeven verwijderen - en afbeeldingen kunnen nauwkeurig worden scherpgesteld terwijl er contact is met de huid.
Dieper zicht. Ook in de batterij.
De krachtige LED's en oplaadbare batterij van DermLite DL4 zijn helder en extreem energiezuinig. En om te weten wanneer de batterij bijna leeg is, heeft de DL4 nu een meer gedetaillerde laadindicator met vier niveaus. Opladen kan gemakkelijk vanaf elke USB-poort met behulp van de standaard Micro-USB-naar-USB-kabel die bij elke DL4 wordt geleverd of door de DL4 te plaatsen in het optionele oplaadstation.

In zijn elegantie en compactheid is DermLite DL4 gewoon de meest capabele dermatoscoop die er is.


Kenmerken van de Dermlite DL4:
 • compacte lichtgewicht dermatoscoop van alluminium, incl. instant on/off control binnen handbereik
 • 18 - 3mm witte leds (12 gepolariseerd, 6 ongepolariseerd) zorgen voor goed zicht op het huidoppervlak en de diepere lagen van de huid 
 • ​6 oranje gepolariseerd leds zorgen voor de PigmentBoost™Plus
 • een Ø30 mm lenssysteem met 10 mm-schaal levert haarscherp beeld​
 • ​10-voudige vergroting
 • alle functies, kunnen gemakkelijk met één knop worden bediend 
 • twee niveaus van helderheid, een breder gezichtsveld, goede beeldvorming van de diepere pigmentatie met twee niveaus in de PigmentBoost™ Plus Modus.
 • Infectie-controle, door gebruik van disposable kapjes wordt het risico op kruisbesmetting tot een minimum gereduceerd, alsmede het strakke design waardoor de DL4 gemakkelijk kan worden gedesinfecteerd.
 • dankzij de oplaadbare lithium-ion batterij en USB-oplader is de Dermlite DL4 altijd operationeel​
 • laadindicatie van vier niveaus (lampjes)
 • ​Werkt ca. 2 uur op een enkele lading, schakelt automatisch uit wanneer niet in gebruik (na 3 minuten) om energie te sparen
 • DL4 heeft een Snap-On Face Plate
 • DL4 maakt gebruik van magnetische connectiviteit om de DermLite met optimaal gemak te koppelen aan uw apparaat, zodat het nemen van klinische en dermatoscopische foto's sneller gaat dan ooit tevoren.
 • compatible met digitale camera, iPhones, iPads en Galaxy S-serie smartphones
 • ​Beschermende siliconenhoes voor de handgreep
 • Diverse optionele accessoires leverbaar: oplaadstation, small area contact plate, magneticonnect clamp

De DermLite DL4 wordt geleverd als compleet operationeel set inclusief USB kabel, lithium-ion batterij, siliconen beschermhoes, oculair, nappa lederen (riem)tasje, lensdoekje en 5 IceCap beschermkapjes.

 

Vraag hier vrijblijvend een prijs/offerte aan
Bijlagen:

Informatie:

Polarisatie
Gepolariseerd & niet-gepolariseerd
Verlichting
18 witte LEDs (12 gepolariseerd, 6 niet-gepolariseerd) + 6 oranje gepolariseerde LEDs
Infectiecontrole
IceCapâ„¢
Spectrum regeling
PigmentBoostâ„¢ Plus
Optiek
Ø30 mm 10x
10 mm Richtkruis
Ja
Accu
Oplaadbaar
Oplaadstation
Optioneel
Camera compatibiliteit
Ja
Smartphone & Tablet compatibiliteit
Ja
Afmetingen (LxBxD) en gewicht
A: 16,8 x 11,6 x 6,5 / KG: 0,46
Meegeleverde accessoires
USB Kabel / Nappa lederen etui / Siliconen hoes / lensdoekje / 5x IceCapâ„¢
Garantie
10 jaar *zie voorwaarden

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies