Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

DermLite Nailio van 3Gen

DermLite Foto X & Nailio® is de combinatie voor ongeëvenaarde draagbare digitale dermatoscopie, nagelbeeldvorming en capillaroscopie. 
Foto X, met zijn uitstekende lens,  biedt gepolariseerde en niet-gepolariseerde verlichting terwijl Nailio de visualisatie van diepe nagelstructuren en capillairen verbetert via de in helderheid instelbare rode LED. Nailio maakt verbinding met Foto X en biedt een stabiel platform voor de vinger of teen van uw patiënt. Door het soepel van links naar rechts kunnen kantelen van de lens, is het onderzoeken van de nagel vanuit verschillende hoeken eenvoudig.
Bevestig eenvoudig uw smartphone, tablet of camera (via een optionele magnetische adapter-los verkrijgbaar) aan de Foto X in combinatie met de Nailio en maak dermoscopische beelden van verbluffende helderheid.

Afgezien van klassieke dermoscopie, kan DermLite Foto X & Nailio helpen bij de differentiële diagnose van hematoom versus melanine-pigmentatie, het differentiëren van verschillende soorten onycholyse en kan nuttig zijn bij het beheer van melanonychia.

Nailio is speciaal ontwikkeld en ontworpen om te werken met de veelzijdige DermLite Foto X-dermoscopielens


3Gen biedt op de Foto X-lens & Nailio 2 jaar garantie, wordt geleverd met een USB-C naar USB-A oplaadkabel en 5 wegwerp IceCap-infectiecontrolekapjes.

Gebruiksaanwijzing DermLite Nailio

Vraag hier vrijblijvend een prijs/offerte aan
Bijlagen:

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste bezoeker,

In deze onzekere tijden blijft 1 advies heel belangrijk: goede (hand)hygiëne! Maar regelmatige reiniging of desinfectie van gebruiksvoorwerpen zoals deurklinken, lichtknoppen, trapleuningen en kranen ziet men vaak over het hoofd. Wilt u weten welke artikelen wij hiervoor in ons assortiment hebben, klikt u dan op de volgende link voor meer informatie: 

Reiniging en desinfectie (zoals handgel en mondkapjes)

Heeft u vragen over 1 van onze producten? Neemt u dan gerust contact op!
Wij wensen u namens ons hele team sterkte en gezondheid toe de komende periode!