Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

DermaLab USB Elasticity

De DermaLab USB unit is een enkele parameter huidanalyse instrument waarbij een selectie is gemaakt van de meest populaire probes uit de DermaLab Combo Serie.
De Elasticity module maakt gebruik van de zuignapmethode, deze meet de actuele bovendruk van de huid ten opzichte van een vooraf gedefinieerde onderdruk. Met de sonde op de plaats van de huid tilt de negatieve druk de huid op en wordt de bovendruk gemeten als input om de 'Young-module" te berekenen. Eenmaal opgetild, wordt de negatieve druk opgeheven en de intrektijd gemeten.


Principe:     Spanning op de huid door toegepast vacuüm
Bereik:        tot 2,5 mm hoogte, verstelbare onderdruk instelling 0 - 65 kPa
Sonde:       meten van diafragma: 10 mm. Ultra licht gewicht (ca. 7 gram) voor minimale huid belasting. Bevestigd aan de huid door middel van dubbelzijdige sticker.
Uitlezing:   continue real-time curve bovendruk versus negatieve druk. Drie elasticiteits parameters: terugtrektijd,  young-module, visco-elasticiteit


Alle DermaLab configuraties zijn gebouwd om optimale betrouwbaarheid te bieden en te voldoen aan de nieuwste internationale normen en veiligheidseisen voor dergelijke apparatuur.

De Hydratatie module is beschikbaar in de zelfstandige uitvoering/DermaLab USB en in de DermaLab Combo serie/multi-parameter huidanalyse instrument.
Kijk voor een demonstratie van de DermaLab Elasticity op YouTube

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Foto('s):

Bijlagen:

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen

Geen reviews gevonden.
Meer reviews
 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.