Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

DermaLab USB Hydration

De DermaLab USB unit is een enkele parameter huidanalyse instrument waarbij een selectie is gemaakt van de meest populaire probes uit de DermaLab Combo Serie.
De Hydration module maakt gebruik van het huid conductantie meetprincipe, geleidbaarheidsmeting van de water-bindende capaciteit van de hoornlaag.
Van deze Hydratatie Probe zijn twee sondeontwerpen beschikbaar:
- een pinsonde met achtpolige elektroden, deze is ideaal voor de normale tot droge huid, hoofdhuidtoepassingen en in harige gebieden.
- optioneel een platliggende sonde met de elektroden als concentrische ringen, deze optionele flat-faced probe met zijn traditionele elektrodeontwerp is een goede keuze voor normale huidmetingen.


Principe:     geleidingsvermogen, enkele frequentie
Bereik:        0 - 9999 microSiemens
Resolutie:   1 microSiemens
Sonde:        standaard - pinsonde acht pennen voor minimalisering van vocht ophoping, uitgerust met actieve veer start/stop meting.                    optioneel - platte sonde met 13 mm diam. sensor en drie ringvormige elektroden
Kalibratie:   optionele kalibratie checker.


Alle DermaLab configuraties zijn gebouwd om optimale betrouwbaarheid te bieden en te voldoen aan de nieuwste internationale normen en veiligheidseisen voor dergelijke apparatuur.

De Hydratatie module is beschikbaar in de zelfstandige uitvoering/DermaLab USB en in de DermaLab Combo serie/multi-parameter huidanalyse instrument.
Kijk voor een demonstratie van de DermaLab Hydration op YouTube

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Foto('s):

Bijlagen:

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen

Geen reviews gevonden.
Meer reviews
 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.