Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

DermaLab USB TEWL

De DermaLab USB unit is een enkele parameter huidanalyse instrument waarbij een selectie is gemaakt van de meest populaire probes uit de DermaLab Combo Serie.
Deze module betreft de TEWL - Transepidermaal waterverlies, volledig menugestuurd met uitlezing van de werkelijke meting, evenals individuele sensorwaarden en omgevinscondities. Gemakkelijke verwerking door een knop op het scherm voor handige gegevensoverdracht in spreadsheets.

Alle DermaLab configuraties zijn gebouwd om optimale betrouwbaarheid te bieden en te voldoen aan de nieuwste internationale normen en veiligheidseisen voor dergelijke apparatuur.

De TEWL heeft een ontwerp met open kamer, dit handhaaft de vrije natuurlijke verdamping van het oppervlak zonder het meetgebied te verstoren, waardoor objectieve en nauwkeurgie metingen worden gegarandeerd.
Al vele jaren wordt dit beschouwd als de 'gouden standaard' bij het meten van waterverlies. In de meetkop worden sensoren beschermd om afwijkingen door luchtstromingen en direct invallend licht te elimineren, problemen die normaal gesproken worden geassocieerd met de open kamer methode. Groot voordeel hiervan is dat de DermaLab sondes geen beschermde omgeving nodig hebben, metingen kunnen in normale laboratoriumomgevingen worden uitgevoerd.

TEWL is beschikbaar in de zelfstandige uitvoering/DermaLab USB en in de DermaLab Combo serie/multi-parameter huidanalyse instrument.
DermaLab Skin TEWL Probe demonstratie op YouTube

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Foto('s):

Bijlagen:

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen

Geen reviews gevonden.
Meer reviews
 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.