Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
De Freezpen werkt met gaspatronen onder de hoge druk van maar liefst 55 bar. Dat zorgt ervoor dat er altijd een krachtige straal beschikbaar is voor een effectieve behandeling welke penetreert met 1mm per 5 seconden tot een maximale diepte van 5mm. Elke Freezpen gaspatroon is apart verpakt en is ongebruikt jaren houdbaar. Aan de hand van de klinische inschatting van de breedte en de diepte van het huidletsel kiest de behandelaar de passende micro-applicator.

Tussentijds kan er eventueel nog van micro-applicator gewisseld worden zonder dat er gasverlies optreedt. Er zijn micro-applicators beschikbaar voor een bereik van 1 tot 20mm behandeloppervlak. De Freezpen is verkrijgbaar in 8g en van 16g en wordt geleverd met enkele applicatoren, een handleiding voor gebruik en een pincet voor filterplaatsing.

Toepassing:

Wratten (Verrucae vulgaris), Genitale wratten (Condylomen), Ouderdomswratten (Keratose seborrhoica), Voetwratten (Verrucae plantares), Bloedvatgezwelletje (Angioom), Fibromen (Steelwratjes), Ouderdomsvlekken (Lentigo senilis), Zonbeschadigingen (Lentigo solaris), Zonneschade (Actinische keratoses), Bindweefselbultje (Lipoom) en andere goedaardige huidafwijkingen.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Foto('s):

Video('s): Freezpen Cryotherapie

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.