Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
(Artikelnr: 856000)

Freezpen 8G incl. 2 applicators

De Freezpen is een uiterst doeltreffend cryochirurgisch instrument voor het behandelen van diverse goedaardige huidafwijkingen.
Wratjes, fibromen (steelwratjes), goedaardige moedervlekken en pigmentvlekken kunnen door middel van cryotherapie met de Freezpen, op een precieze en vrijwel pijnloze manier behandeld worden.

De Freezpen werkt met N²O gaspatronen onder de hoge druk van maar liefst 55 bar. Dat zorgt ervoor dat er altijd een krachtige straal beschikbaar is voor een effectieve behandeling welke penetreert met 1mm per 5 seconden tot een maximale diepte van 6mm. Elke Freezpen gaspatroon is apart verpakt en is ongebruikt jaren houdbaar. Aan de hand van de klinische inschatting van de breedte en de diepte van het huidletsel kiest de behandelaar de passende micro-applicator.

Tussentijds kan er eventueel nog van micro-applicator gewisseld worden zonder dat er gasverlies optreedt. Er zijn micro-applicators beschikbaar voor een bereik van 1 tot 20mm behandeloppervlak. 
De Freezpen is verkrijgbaar in 8g en van 16g en wordt geleverd met enkele applicatoren, een handleiding voor gebruik, een pincet voor filterplaatsing en een afsluitdopje voor Freezpen applicatoren.

Toepassing:
Wratten (Verrucae vulgaris), Genitale wratten (Condylomen), Ouderdomswratten (Keratose seborrhoica), Voetwratten (Verrucae plantares), Bloedvatgezwelletje (Angioom), Fibromen (Steelwratjes), Ouderdomsvlekken (Lentigo senilis), Zonbeschadigingen (Lentigo solaris), Zonneschade (Actinische keratoses), Bindweefselbultje (Lipoom) en andere goedaardige huidafwijkingen.
Toepassingsgebied:
Podologen, Pedicures, Dermatologen, Huidtherapeuten, Esthetische klinieken, Gynaecologen, Urologen, Kinderartsen, Veterinaire geneeskunde
Applicators / Spray tijd:
Blauw (110-140 sec.) voor toepassingen van 1 tot 3 mm
Wit (80-100 sec.) voor toepassing van 2 tot 6 mm
Aantal behandelingen:
+- 12 behandelingen per patroon

NB: Dit product dient te worden gebruikt onder supervisie van een gekwalificeerde professionele zorgverlener

Klik op onderstaande YouTube links voor informatieve video's:
Vraag hier vrijblijvend een prijs/offerte aan

Foto('s):

Video('s): Freezpen Cryotherapie

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies