Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Handleiding-Ixal-ML-SweatStop®

Gebruiksinformatie SweatStop Ixal© Roll-on Crème Oksels

normaliseert overmatig zweten
Medisch product - Medical Line
Productbeschrijving
Zweten is een fysiologisch proces voor het reguleren van de lichaamstemperatuur. Sommige personen zweten echter veel meer dan noodzakelijk zou zijn om de lichaamstemperatuur constant te houden. Dit overmatig zweten wordt hyperhidrose genoemd. Dit kan over het gehele lichaam optreden (gegeneraliseerde hyperhidrose) of slechts op bepaalde lichaamsdelen (lokale hyperhidrose) en gaat vaak gepaard met een onaangename lichaamsgeur.
Ixal Roll-On normaliseert overmatig zweten. Voor gebruik bij hyperhidrose onder de oksels. Bevat géén aluminium. Kalmeert en verzorgt de huid.

Toepassingsgebied
Ixal Roll-on is gebaseerd op een nieuwe formulering met de uit effectief vetzuren bestaande, gepatenteerde werkzame stof F.A.G.®. Met name de werking van Ixal Roll-on is nieuw: het vermindert overmatig zweten en normaliseert de transpiratie op een natuurlijke en fysiologische manier zonder de poriën van de zweetklieren af te sluiten. Doordat de vochtigheid vermindert, wordt ook het ontstaan van geur veroorzakende bacteriën verminderd. Ixal Roll-on kan ook na het ontharen van de oksels worden gebruikt, omdat het de huid beschermt, verzorgt en kalmeert.

Gebruik
3x daags een dunne film op de gereinigde en droge huid aanbrengen. Bij optredende verbetering kan worden geminderd tot 2x per dag; bij verdere verbetering naar 1x per dag.
 
Contra-indicaties
Bij verdraagbaarheidsstudies zijn geen contra-indicaties of bijwerkingen aangetoond, gebruik het product echter niet wanneer in de anamnese een overgevoeligheid of een allergie voor een of meer van de ingrediënten bekend is.
 
Waarschuwingslabel
  • Vermijd contact met ogen en mond
  • Niet gebruiken bij pijnlijke en open wonden. Uitsluitend gebruiken op onbeschadigde huid.
  • Buiten het bereik van kinderen bewaren!
Bewaarinformatie
Bewaren bij kamertemperatuur (beneden 25 °C) en verwijderd van warmtebronnen. De vervaldatum is alleen gegarandeerd wanneer het product correct wordt bewaard. Binnen 6 maanden na openen opgebruiken. De inhoud niet via het riool afvoeren. De tube of de inhoud in overeenstemming met de regelgeving afvoeren.
 
Verpakking
Roller, fles van 50 ml
medisch product


Geen producten aanwezig

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.Beste bezoeker,

Wij hebben voor u speciaal in deze tijd een pakket van producten samengesteld gericht op reiniging, desinfectie en persoonlijke bescherming. Deze artikelen zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op herkomst, kwaliteit- en veiligheidseisen. Klikt u op de volgende link voor een volledig overzicht:


Klik hier voor aanbod van: reiniging, desinfectie en persoonlijke bescherming

Helaas kan het voorkomen dat de levertijden in een enkel geval langer zijn dan u van ons gewend bent. Alhoewel de bestellingen bij ons vrijwel direct worden verzonden kan er bij vervoerders zoals PostNL, MyParcel en GLS toch wat vertraging ontstaan. Helaas hebben wij hier geen invloed op en vragen hiervoor uw begrip.

Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact op!

Wij wensen u namens ons hele team sterkte en gezondheid toe in deze onwerkelijke tijden!