Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

MediSafe®Wipes Ontsmettings- en reinigingsdoeken (15 x 18,5 cm) / Bus

Medisafe®Wipes Viruguard zijn kant-en-klare, alcoholhoudende hygiënische doekjes met een breed scala aan mogelijkheden voor het reinigen en desinfecteren van alle alcoholbestendige oppervlakken, medische hulpmiddelen en voorwerpen in medische en huishoudelijke voorzieningen. Met name voor het ontsmetten van oppervlakken en voorwerpen dicht bij de patiënt in zorggebieden, klinieken, medische praktijken en poliklinieken.

Medisafe-doekjes zijn gedrenkt in de zeer snelwerkende vloeistof van het alcoholhoudende preparaat CareRapid. De hygiënische doekjes zijn daarom zeer geschikt voor het desinfecteren en reinigen van (medische) producten zoals apparaat oppervlakken en voorwerpen. De te desinfecteren objecten worden zorgvuldig afgeveegd met het Medisafe-doekje en volledig bevochtigd.

Effectief tegen bacteriën, schimmels en virussen.
De impregneeroplossing werkt tegen zowel niet-afgesloten als niet-gesloten virussen (virucidaal). Bactericide, levurocide, tuberculocide, mycobactericide en fungicide.
Inwerktijd:  30 seconde tot 1 minuut (zie verpakking)

Toepassing: Verwijder zichtbare vervuiling vóór desinfectie. Veeg de te desinfecteren oppervlakken schoon en zorg ervoor dat de oppervlakken volledig nat zijn en vochtig blijven gedurende de inwerktijd.

Actieve ingrediënten in 100 g impregneervloeistof: 63,5 g ethanol, 0,05 g didecyldimethylammoniumchloride.
Andere ingrediënten: geurstoffen, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, hulpstoffen.

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 9,95*
Prijs per verpakking à 150 doekjes
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste bezoeker,

In deze onzekere tijden blijft 1 advies heel belangrijk: goede (hand)hygiëne! Maar regelmatige reiniging of desinfectie van gebruiksvoorwerpen zoals deurklinken, lichtknoppen, trapleuningen en kranen ziet men vaak over het hoofd. Wilt u weten welke artikelen wij hiervoor in ons assortiment hebben, klikt u dan op de volgende link voor meer informatie: 

Reiniging en desinfectie (zoals handgel en mondkapjes)

Heeft u vragen over 1 van onze producten? Neemt u dan gerust contact op!
Wij wensen u namens ons hele team sterkte en gezondheid toe de komende periode!