Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Voeten


Opmerking voor het gebruik van SweatStop® tegen zweetvoeten

De SweatStop® Powder Stick Kaneel/Menthol wordt aanbevolen bij vochtige voeten (milde zweetvoeten), daarnaast adviseren wij tegen natte voeten (matige tot hevige zweetvoeten) de toepassing van SweatStop® Forte max Foot Spray (upside down spray). 
Voor de beste bescherming kunnen beide producten in combinatie worden gebruikt. De SweatStop® Forte max Foot Spray wordt vlak voor het naar bed gaan aangebracht, dit vermindert het zweten tijdens de dag. SweatStop® Powder Stick kan in de ochtend worden aangebracht en zorgt voor een direct droog gevoel, deze producten samen bieden een maximale bescherming.

Bezig met laden...
SweatStop® Forte max Voet en Rug Spray SweatStop® Forte max Foot & Back spray 100ml / upside down I..
Voet spray aanbevolen bij een normale huid die snel en spontaan zweet zelfs zonder fysieke inspanning. Met de flacon kan onderste boven worden gespoten.
Per stuk
€ 27,35 *
Informatie  
Bestellen  
SweatStop®-Menthol-Foot-Powder-for-feet-100g-Item-No.-9017 SweatStop® Menthol Foot Powder for feet 100g Item No. 9017
Unieke voet poeder in strooibus, absorbeert het transpiratievocht, neutraliseert geuren, garandeert een fris gevoel. Voor een prettig draagcomfort van schoeisel. Aanbevolen in combinatie met SweatStop
Per stuk
€ 9,25 *
Informatie  
Bestellen  
SweatStop powderstick SweatStop® Powder Stick Cinnamon Menthol for feet 60g Item N..
Unieke voet poederstick, absorbeert het transpiratievocht, neutraliseert geuren, garandeert een fris gevoel. Voor een prettig draagcomfort van schoeisel. Aanbevolen in combinatie met SweatStop® Forte
Per stuk
€ 9,25 *
Informatie  
Bestellen  
SweatStop Re-lotion SweatStop® Aloë Vera ReLotion 50ml met hydraterende en kalme..
Aloe Vera ReLotion is een verzorgende en kalmerende lotion voor gebruik in combinatie met een antiperspirant of iontoforese therapie.
Per stuk
€ 15,50 *
Informatie  
Bestellen  

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.Beste bezoeker,

Wij hebben voor u speciaal in deze tijd een pakket van producten samengesteld gericht op reiniging, desinfectie en persoonlijke bescherming. Deze artikelen zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op herkomst, kwaliteit- en veiligheidseisen. Klikt u op de volgende link voor een volledig overzicht:


Klik hier voor aanbod van: reiniging, desinfectie en persoonlijke bescherming

Helaas kan het voorkomen dat de levertijden in een enkel geval langer zijn dan u van ons gewend bent. Alhoewel de bestellingen bij ons vrijwel direct worden verzonden kan er bij vervoerders zoals PostNL, MyParcel en GLS toch wat vertraging ontstaan. Helaas hebben wij hier geen invloed op en vragen hiervoor uw begrip.

Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact op!

Wij wensen u namens ons hele team sterkte en gezondheid toe in deze onwerkelijke tijden!