Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Handleiding-SweatStp

Gebruiksaanwijzing SweatStop® middel tegen overmatig zweten

 Algemene instrukties voor SweatStop® sprays, lotion en roller:

Het is belangrijk dat u de gebruiksaanwijzing en de veiligheidsvoorschriften goed opvolgt voor een zo optimaal mogelijk resultaat!
U mag de producten in principe elke dag gebruiken. Zodra het product werkt, hoeft u het nog maar om de 2-5 dagen te gebruiken. De huidconsistentie en mate van transpiratie is bij iedereen weer anders. De hoeveelheid en de gebruiksfrequentie moeten hierop individueel en proefondervindelijk worden aangepast.

De producten dienen uitsluitend te worden toegepast vóór het slapen gaan op een schone en droge huid.  


- Spray: 1x sprayen
- Roller: 1 x rollen / schudden voor gebruik
- Lotion: inmasseren met vingers of een watje
- Laat de huid goed drogen vóór het aantrekken van (nacht)kleding
48 uur vóór en 12 uur na het aanbrengen van d e SweatStop® producten mag u de behandelde lichaamsdelen niet scheren
- Vermijd transpiratie zoveel mogelijk na het aanbrengen (bij voorkeur enkele uren)
- Vermijd contact met de ogen, mond, slijmvliezen en geïrriteerde of beschadigde huid
- Niet innemen
- Buiten bereik van kinderen houden

Overmatig transpireren gezicht of onbehaarde hoofdhuid:


Hiervoor is de
SweatStop® Aloe Vera Sensitive lotion de beste keus. Gebruik uitsluitend een product met een hogere concentratie (bijv. SweatStop® Aloe Vera Forte spray) wanneer u met de Sensitive lotion geen of onvoldoende resultaten bereikt. De SweatStop® spays mogen op het gezicht , voorhoofd of onbehaarde hoofdhuid uitsluitend met een wattenschijfje worden aangebracht.

Overmatig transpireren op de behaarde hoofdhuid:

Hiervoor is de
SweatStop® Aloe Vera Sensitive Spray de beste keus. Gebruik uitsluitend een product met een hogere concentratie (bijv. SweatStop® Aloe Vera Forte spray) wanneer u met de Sensitive spray geen of onvoldoende resultaten bereikt. Bij gekleurd haar raden wij aan eerst een kleine hoeveelheid te proberen aangezien er lichte verkleuringen kunnen optreden. 
Toepassing voor gezicht of de onbehaarde hoofdhuid:

 Overmatig zweten van de handen:

Voor matig tot sterk transpirerende handen is de
SweatStop® Forte max de beste keus. U mag dit product dagelijks aanbrengen. Maak uw handen goed droog en breng de spray aan op uw handpalmen. Masseer het product vervolgens in totdat het product volledig door de huid is opgenomen.
Voor lichte mate van transpiratie kunt u gebruik maken van de
SweatStop® Instant. Dit product geeft een direct, maar tijdelijk effect (minimaal 1 uur,  afhankelijk van hoe actief u bent na het aanbrengen). Ideaal voor gelegenheden waarbij u op een snelle manier gedurende een korte periode verlost wil zijn van de overmatige transpiratie (vergaderingen, recepties, verjaardagen, sollicitatiegesprekken etc.).
Goed schudden voor gebruik, maak uw voeten goed droog en breng een kleine hoeveelheid (ter grootte van een erwt) aan op uw handpalmen. Masseer het product vervolgens in totdat het product volledig door de huid is opgenomen.

Overmatig zweten voeten:

Voor matig tot sterk transpirerende voeten is de
SweatStop® Forte max foot & backspray de beste keus.  U mag dit product dagelijks aanbrengen. Maak uw voeten goed droog en breng de backspray aan op de voetzolen. Verwijder eventuele eeltplekken zodat het product zo goed mogelijk door de huid kan worden opgenomen. Masseer het product vervolgens in totdat het volledig door de huid is opgenomen. Voor extra frisheid gedurende de dag kunt u elke ochtend of meerdere keren gedurende de dag gebruik maken van SweatStop Foot powder. Deze poederstick bindt het zweet op de huid en is tevens verrijkt met cinnamon en menthol voor een fris gevoel.

ALOE VERA RELOTION:

Aloe Vera ReLotion is een heerlijke lotion voor gebruik in combinatie met het overige SweatStop assortiment. Dit product bestaat uit speciaal geselecteerde ingrediënten zoals aloe vera, sweet almond oil, jojoba oil, avocado oil, bijenwas en panthenol (provitamin B5). De vochtregulerende en verzachtende samenstelling zorgt ervoor dat de huid tijdens de behandelingen extra wordt verzorgd en heeft bovendien een verkoelend effect. 
 

 


Geen producten aanwezig

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.Beste bezoeker,

Wij hebben voor u speciaal in deze tijd een pakket van producten samengesteld gericht op reiniging, desinfectie en persoonlijke bescherming. Deze artikelen zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op herkomst, kwaliteit- en veiligheidseisen. Klikt u op de volgende link voor een volledig overzicht:


Klik hier voor aanbod van: reiniging, desinfectie en persoonlijke bescherming

Helaas kan het voorkomen dat de levertijden in een enkel geval langer zijn dan u van ons gewend bent. Alhoewel de bestellingen bij ons vrijwel direct worden verzonden kan er bij vervoerders zoals PostNL, MyParcel en GLS toch wat vertraging ontstaan. Helaas hebben wij hier geen invloed op en vragen hiervoor uw begrip.

Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact op!

Wij wensen u namens ons hele team sterkte en gezondheid toe in deze onwerkelijke tijden!