Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

SweatStop® Forte max Upside Down Spray - Voet en Lichaam

Aanbevolen bij een normale huid die snel en spontaan zweet zelfs zonder fysieke inspanning. SweatStop® Aloë Vera Forte max Upside Down Spray bestrijdt het zweten en het ontstaan van een onaangename geur zeer doeltreffend. Bovendien is dit product mild voor uw huid en biedt het een langdurige 24 h bescherming. Door het speciale spraydopje kan met de flacon normaal en ondersteboven worden gesprayd, ideaal voor moeilijker bereikbare lichaamsdelen zoals de voeten. 
De huid van de handen en voeten is gewoonlijk dikker dan de andere delen van het lichaam, SweatStop® Forte max heeft een samenstelling afgesteld op overmatig zweten van de handen of voeten. De spray gebruiken vlak voor het naar bed gaan. De voeten insprayen en goed inmasseren totdat de oplossing volledig door de huid is opgenomen. Dit mag tot 5 maal herhaald worden. Herhaal dit vervolgens elke 24 uur. Deze spray kan bij hevige transpiratie ook op het lichaam worden toegepast.
Kijk voor meer informatie ook bij:

- Meest gestelde vragen
- Samenstelling SweatStop®
SweatStop® wijzer
- Gebruiksaanwijzing
 

 
 
 
 
  

Verzendkosten

€ 4,95 

€ 27,35*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Foto('s):

Video('s): Hoe werkt SweatStop®?

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste bezoeker,

In deze onzekere tijden blijft 1 advies heel belangrijk: goede (hand)hygiëne! Maar regelmatige reiniging of desinfectie van gebruiksvoorwerpen zoals deurklinken, lichtknoppen, trapleuningen en kranen ziet men vaak over het hoofd. Wilt u weten welke artikelen wij hiervoor in ons assortiment hebben, klikt u dan op de volgende link voor meer informatie: 

Reiniging en desinfectie (zoals handgel en mondkapjes)

Heeft u vragen over 1 van onze producten? Neemt u dan gerust contact op!
Wij wensen u namens ons hele team sterkte en gezondheid toe de komende periode!