Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

AllergEAZE allergenen voor contact allergisch onderzoek

Van der Bend biedt een zeer uitgebreid assortiment contact-allergenen van het merk AllergEAZE.
De AllergEAZE allergenen kunnen wij snel uit voorraad leveren. Wilt u een allergeen testen welke niet terug te vinden is in het Allergeaze programma, neemt u dan contact met ons op, wij kunnen voor u onderzoeken of deze stof te leveren is van een andere leverancier.
Alle beschikbare en aanbevolen reeksen zijn geselecteerd op basis van uitgebreid wetenschappelijk literatuuronderzoek en aanbevelingen van de European Environmental Contact Dermatitis Research Group (EECDRG) en de European Society of Cutaneous Allergy and Contact Dermatitis (ESCD). De series en reeksen bestaan uit allergenen waarvan bekend is dat ze een aanzienlijk percentage van de gevallen van contactallergie veroorzaken.
Wij doen ons best iedereen optimaal op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen en wijzigingen op het gebied van de contactallergenen. Dit kan alleen wanneer wij uw email gegevens in ons bestand hebben. Wilt u up to date blijven? Meldt u zich dan nu aan via deze link:
AANMELDEN NIEUWSBRIEFAllergEAZE-op-Alfabet
AllergEAZE op Alfabet
AllergEAZE-per-Serie
AllergEAZE per Serie
AllergEAZE-Categories
AllergEAZE Categories
AllergEAZE-Groupings
AllergEAZE Groupings
AllergEAZE-Bestellen
AllergEAZE Bestellen

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.Beste bezoeker,

Wij hebben voor u speciaal in deze tijd een pakket van producten samengesteld gericht op reiniging, desinfectie en persoonlijke bescherming. Deze artikelen zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op herkomst, kwaliteit- en veiligheidseisen. Klikt u op de volgende link voor een volledig overzicht:


Klik hier voor aanbod van: reiniging, desinfectie en persoonlijke bescherming

Helaas kan het voorkomen dat de levertijden in een enkel geval langer zijn dan u van ons gewend bent. Alhoewel de bestellingen bij ons vrijwel direct worden verzonden kan er bij vervoerders zoals PostNL, MyParcel en GLS toch wat vertraging ontstaan. Helaas hebben wij hier geen invloed op en vragen hiervoor uw begrip.

Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact op!

Met vriendelijke groet,
Van der Bend Klantenservice