Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijke service
  • Snelle verzending
  • Informatief

AllergEAZE allergenen voor contact allergisch onderzoek

Van der Bend biedt een zeer uitgebreid assortiment contact-allergenen van het merk AllergEAZE.
Alle AllergEAZE allergenen worden vervaardigd door een GMP-gecertificeerd farmaceutisch bedrijf in overeenstemming met de richtlijnen voor Good Manufacturing Practices (GMP) en Good Laboratory Practices (GLP). Beoordeling door het Duitse Paul-Ehrlich-Instituut (PEI) is een continu proces. Veel van de AllergEAZE allergenen zijn al goedgekeurd door PEI, terwijl de resterende allergenen momenteel worden beoordeeld of zich in de ontwikkelingsfase bevinden vóór indiening.

Wij doen ons uiterste best de AllergEAZE allergenen zo veel mogelijk uit voorraad te leveren. Wilt u een allergeen testen welke niet terug te vinden is in het Allergeaze programma of (tijdelijk) niet leverbaar is, neemt u dan contact met ons op, wij kunnen voor u onderzoeken of deze stof te leveren is van een andere leverancier.

Alle beschikbare en aanbevolen reeksen zijn geselecteerd op basis van uitgebreid wetenschappelijk literatuuronderzoek en aanbevelingen van de European Environmental Contact Dermatitis Research Group (EECDRG) en de European Society of Cutaneous Allergy and Contact Dermatitis (ESCD). De series en reeksen bestaan uit allergenen waarvan bekend is dat ze een aanzienlijk percentage van de gevallen van contactallergie veroorzaken.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.