Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Hoe ontstaan huidklachten?

Uw huid vernieuwt zich voortdurend. Dode cellen worden afgestoten en vervangen door de nieuwe cellen die daaronder liggen. Samen met vuil, zweet en talg vormen die afgestoten dode cellen een laagje op uw huid dat de poriën verstopt en een ideale voedingsbodem is voor bacterieën. Het is dus belangrijk dat u dit laagje regelmatig weghaalt. En daarmee begint vrijwel iedere huidklacht: de meeste zepen reinigen zó intensief dat de onderliggende nieuwe cellen worden beschadigd.

Versnelde veroudering

Vrijwel alle zepen bevatten tegenwoordig synthetische toevoegingen. Deze zijn verschillend van samenstelling maar hebben veelal dezelfde uitwerking: ze ontvetten uw huid té grondig, waardoor beschadiging en vochtverlies optreedt. Schilfering en kloofvorming zijn dan het gevolg. Weliswaar herstelt uw huid zich telkens weer, maar vaak niet volledig. Versnelde veroudering (uitdroging) is op den duur het resultaat. Bovendien gaan we tijdens ons werk en in het huishouden dagelijks om met tal van stoffen en middelen die de huid gemakkelijk kunnen irriteren en waardoor de huidproblemen steeds ernstiger kunnen worden. Gebruik van natuurlijke producten zonder schadelijke toevoegingen bieden uitkomst. Kijkt u voor meer informatie over huidproblemen ook eens op: http://www.huidarts.com/hdnew/cosmetica/cosmetica-H1B.html 


Geen producten aanwezig

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

MOGELIJKE VERTRAGING DOOR TOPDRUKTE BIJ DE PAKKETDIENSTEN

Beste bezoeker,

Helaas is het nog steeds topdrukte bij de pakketdiensten. Dit betekent dat de levertijd in een enkel geval iets langer kan zijn dan u van ons gewend bent. Indien u op tijd besteld, wordt uw bestelling (op werkdagen) dezelfde dag verzonden, echter uw pakketje kan bij PostNL of GLS helaas wat vertraging oplopen. Wij hopen daarbij op uw begrip!


Team Van der Bend Klantenservice