Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Hoe ontstaan huidklachten?

Uw huid vernieuwt zich voortdurend. Dode cellen worden afgestoten en vervangen door de nieuwe cellen die daaronder liggen. Samen met vuil, zweet en talg vormen die afgestoten dode cellen een laagje op uw huid dat de poriën verstopt en een ideale voedingsbodem is voor bacterieën. Het is dus belangrijk dat u dit laagje regelmatig weghaalt. En daarmee begint vrijwel iedere huidklacht: de meeste zepen reinigen zó intensief dat de onderliggende nieuwe cellen worden beschadigd.

Versnelde veroudering

Vrijwel alle zepen bevatten tegenwoordig synthetische toevoegingen. Deze zijn verschillend van samenstelling maar hebben veelal dezelfde uitwerking: ze ontvetten uw huid té grondig, waardoor beschadiging en vochtverlies optreedt. Schilfering en kloofvorming zijn dan het gevolg. Weliswaar herstelt uw huid zich telkens weer, maar vaak niet volledig. Versnelde veroudering (uitdroging) is op den duur het resultaat. Bovendien gaan we tijdens ons werk en in het huishouden dagelijks om met tal van stoffen en middelen die de huid gemakkelijk kunnen irriteren en waardoor de huidproblemen steeds ernstiger kunnen worden. Gebruik van natuurlijke producten zonder schadelijke toevoegingen bieden uitkomst. Kijkt u voor meer informatie over huidproblemen ook eens op: http://www.huidarts.com/hdnew/cosmetica/cosmetica-H1B.html 


Geen producten aanwezig

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.Beste bezoeker,

Wij hebben voor u speciaal in deze tijd een pakket van producten samengesteld gericht op reiniging, desinfectie en persoonlijke bescherming. Deze artikelen zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op herkomst, kwaliteit- en veiligheidseisen. Klikt u op de volgende link voor een volledig overzicht:


Klik hier voor aanbod van: reiniging, desinfectie en persoonlijke bescherming

Helaas kan het voorkomen dat de levertijden in een enkel geval langer zijn dan u van ons gewend bent. Alhoewel de bestellingen bij ons vrijwel direct worden verzonden kan er bij vervoerders zoals PostNL, MyParcel en GLS toch wat vertraging ontstaan. Helaas hebben wij hier geen invloed op en vragen hiervoor uw begrip.

Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact op!

Met vriendelijke groet,
Van der Bend Klantenservice