Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

CryoPro® spray unit Mini (350 ml) en Maxi (500 ml) met standaard 6 open spraytips

De CryoPro Unit Mini of Maxi is bedoeld voor cryochirurgische ingrepen waarbij vloeibare stikstof wordt gebruikt als koudemedium. 
De CryoPro kan worden voorzien van veel verschillende tips, waarvan 6 standaard spraytips worden meegeleverd. De vorm en grootte van de tip bepaalt de overdracht van stikstof op de te behandelen plaats. Uit het aanbod van tips kunt u kiezen uit verschillende typen. De standaard typen staan afgebeeld op de grote foto, speciale los bij te bestellen tips vindt u onder producten en accessoires. 
De statische houdbaarheidstijd bij de CryoPro mini is 12-14 uur en bij de CryoPro maxi 20-24 uur.
De behandelunits worden vervaardigd in ISO13485-gecertificeerde productiefaciliteiten en voorzien van CE-certificaat in klasse IIa en FDA 510 (k) in regelgevingsklasse II. 

Methode Cryotherapie

Door zijn eenvoud, hoge nauwkeurigheid en lage kosten, is de cryotherapie een volledig erkende en vaak toegepaste methode voor de behandeling van een variëteit aan huidletsels. De behandeling staat bekend als weinig pijnlijk en vergt normaal gesproken geen anesthesie. Vloeibare stikstof is -196°C en kan met de spuittips en contactoppervlakken doeltreffende gedoseerd worden, waardoor de behandeling effectiever is. In ziekenhuizen is vloeibare stikstof over het algemeen makkelijk beschikbaar en is het meest gebruikte koelmiddel in de moderne cryochirurgie.
De CryoPro biedt een gewilde combinatie van lage temperatuur, een uitgebreid arsenaal aan contactpunten (tips) en een snelle genezingsgraad. De cosmetische resultaten zijn uitstekend en maken de CryoPro tot één van de meest populaire cryochirurgische instrumenten. De kosten per behandeling zijn laag. De CryoPro chirurgische apparatuur heeft een garantieperiode van drie (3) jaar tegen materiaal en fabricagefouten.

Handleiding / Tips & Tricks 

Algemene-Informatie


Geen producten aanwezig

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies