Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijke service
  • Snelle verzending
  • Informatief

CryoPro® spray unit Mini (350 ml) en Maxi (500 ml) met standaard 6 open spraytips

De CryoPro Unit is verkrijgbaar in twee maten: een klein formaat genaamd de CryoPro MINI met 350 ml en 12-14 uur statische houdbaarheidstijd* en een groot formaat genaamd CryoPro MAXI met 500 ml en 20-24 uur statische houdbaarheidstijd* en zijn bedoeld voor cryochirurgische ingrepen waarbij vloeibare stikstof wordt gebruikt als koudemedium. 
*Statische houdbaarheidstijd is de tijdsduur gedurende welke de CryoPro het geleverde volume vloeibare stikstof vasthoudt.

De CryoPro kan worden voorzien van veel verschillende tips, waarvan 6 standaard spraytips worden meegeleverd. De vorm en grootte van de tip bepaalt de overdracht van stikstof op de te behandelen plaats. Uit het aanbod van tips kunt u kiezen uit verschillende typen. De standaard typen staan afgebeeld op de grote foto, speciale los bij te bestellen tips vindt u onder producten en accessoires. 

De behandelunits worden vervaardigd in ISO 13485-gecertificeerde productiefaciliteiten. Voorzien van FDA 510(k) in reglementaire klasse II, en voorzien van CE MDD-certificaat in klasse IIa. Het nieuwe MDR-certificaat wordt binnenkort verwacht. 

Methode Cryotherapie

Door zijn eenvoud, hoge nauwkeurigheid en lage kosten, is de cryotherapie een volledig erkende en vaak toegepaste methode voor de behandeling van een variëteit aan huidletsels. De behandeling staat bekend als weinig pijnlijk en vergt normaal gesproken geen anesthesie. Vloeibare stikstof is -196°C en kan met de spuittips en contactoppervlakken doeltreffende gedoseerd worden, waardoor de behandeling effectiever is. In ziekenhuizen is vloeibare stikstof over het algemeen makkelijk beschikbaar en is het meest gebruikte koelmiddel in de moderne cryochirurgie.
De CryoPro biedt een gewilde combinatie van lage temperatuur, een uitgebreid arsenaal aan contactpunten (tips) en een snelle genezingsgraad. De cosmetische resultaten zijn uitstekend en maken de CryoPro tot één van de meest populaire cryochirurgische instrumenten. De kosten per behandeling zijn laag. De CryoPro chirurgische apparatuur heeft een garantieperiode van drie (3) jaar tegen materiaal en fabricagefouten.

Handleiding / Tips & Tricks 

Brochures: CryoPro / Accessoires

Algemene-InformatieDeze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies