Betaalopties

Betaalmethoden

Goederen kunnen worden betaald met iDeal, Paypal, of vooruitbetaling. Van der Bend heeft het recht om in individuele gevallen of afhankelijk van de door u gekozen bezorgmethode bepaalde betaalmethoden te accepteren. Betaling via cash of cheque is niet mogelijk.

Betaling met iDeal

Binnen Nederland is dit de meest gebruikte betaalmogelijkheid via internet. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden en zonder dat u daar kosten voor hoeft te maken.

ÔÇőBetaling via Bancontact/Mister Cash

Belgische klanten kunnen bij ons betalen via Bancontact en Mister Cash. Met Bancontact en Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig, gemakkelijk en zonder extra kosten uw online aankopen afrekenen. Met een Belgische betaalkaart kunt u direct gebruik maken van Bancontact en Mister Cash, zonder dat u daarvoor een account hoeft aan te maken. Bancontact en Mister Cash zijn geschikt voor alle grote Belgische banken. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Bancontact en Mister Cash.

Betaling via PayPal

Met PayPal betaalt u snel en veilig online. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. Klik hier om u aan te melden voor een account bij Paypal, waarna u eenvoudig met behulp van uw email adres kunt betalen. 
Transactiekosten: bij betaling met PayPal wordt € 0,45 transactiekosten in rekening gebracht.

Vooruitbetaling

Via een bankoverschrijving betalen, al dan niet online. U kunt het totaalbedrag overmaken op het rekeningnummer van Van der Bend B.V. te Brielle, onder vermelding van uw bestelnummer. Wij gaan over tot verwerking van de bestelling zodra de betaling is ontvangen (dit kan enige werkdagen duren). We streven er naar uw bestelling binnen één dag na ontvangst van de betaling te verwerken en te verzenden. Tevens bieden we de mogelijkheid direct te betalen via iDeal of PayPal.
Bankgegevens:
Van der Bend B.V.
Woonplaats:    Brielle
IBAN:               NL27RABO 0162 2400 23
BIC/SWIFT:     RABONL2U

Spray Pay - Gespreid betalen

Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,- tot € 3.500,-; voor consumenten die in Nederland woonachtig zijn.
Tijdens de aanvraag kunt u kiezen in hoeveel termijnen u het aankoopbedrag wilt terugbetalen.
De keuze bestaat uit: 12,18, 24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet u de volgende stappen doorlopen:
- Inkomsten / lasten toets
- Identificatie met behulp van IDIN
- Overeenkomst digitaal accepteren
- Ondertekening automatische incasso.
Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijgt u te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven.
Lees voor meer informatie over betaling in termijnen de 
Algemene Voorwaarden  en de Kredietovereenkomst


In alle gevallen geldt dat uw bestellingen terug te vinden zijn in uw accountgegevens. Omdat wij maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden, proberen we zoveel mogelijk papierverbruik tegen te gaan. Daarom sturen wij nooit een factuur mee met uw bestelling, maar ontvangt u uw factuur per e-mail.