Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Van der Bend natuurzuivere zeep

Om de kans op huidbeschadiging of overgevoeligheid tot een minimum terug te brengen is een natuurlijke zeep ontwikkeld in samenwerking met de universiteit in Nijmegen.  Van der Bend zeep is een natuurzuiver product en bevat geen parfum, kleurstoffen, antibacteriële middelen of andere schadelijke toevoegingen (welke overigens niet nodig zijn om de huid afdoende te reinigen)
De samenstelling van deze zeep garandeert een afdoende bacterie-verwijderende werking, zonder dat daarbij de vetmantel van de huid wordt aangetast. Bij de productie van Van der Bend zeep worden aan de reinheidsgraad van de gebruikte grondstoffen de hoogste eisen gesteld.
Voor het aanvragen van folders en monsters van de Vanderbend Natuurzeep voor in uw praktijk vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Vanderbend Natuurzeep Van der Bend natuurzeep vloeibaar

Vanderbend zeep, vloeibare natuurlijke zeep, geen conserveermiddelen, geen kleurstoffen, parfumvrij. Ideaal voor de allergische en gevoelige huid. Liter verpakking
11,70 *
Per flacon à 1000 ml

2 Reviews
Vanderbend vloeibare zeep 200 ml Van der Bend natuurzeep vloeibaar

Vloeibare natuurlijke zeep, aanbevolen door huidartsen aan patiënten met uitdrogingsverschijnselen van de huid, psoriasis of contact allergische verschijnselen. Parfumvrij!
5,60 *
Per flacon à 200 ml

1 Reviews
mini verpakking Vanderbend 50ml Van der Bend natuurzeep vloeibaar mini verpakking

Vloeibare zuivere zeep zonder schadelijke toevoegingen, aanbevolen door huidartsen aan patiënten met uitdrogingsverschijnselen van de huid, psoriasis of contact allergische verschijnselen. Parfumvrij!
1,95 *
Per flacon à 50 ml

Van-der-Bend-natuurzeep Van der Bend natuurzeep

Vanderbend Natuurzeep is bereid uit natuurlijke grondstoffen. Ideaal voor de gevoelige en/of allergische huid. Zonder parfum!
2,80 *
Per blokje van 100 gram

2 Reviews
MQ10A Korte Beugel MQ10AKB Zeepdispenser 1000 ml Korte Beugel

MediQo-Line-Zeepdispenser 1000 ml Korte Beugel voor handbediening. Geschikt voor desinfectie middelen, lotions en vloeibare zepen.
118,58 *
Per stuk

MQL10A MediQo-line zeepdispenser MQL10A Zeepdispenser 1000 ml Lange Beugel

MediQo-Line-Zeepdispenser 1000 ml Lange Beugel voor elleboogbediening van aluminium. Geschikt voor desinfectiemiddelen, lotions en vloeibare zepen.
127,05 *
Per stuk

Vanderbend Natuurzeep Proefflacon Vanderbend hypoallergene zeep (maximaal 1 per klant)

Probeersetje hypoallergene zeep bestaande uit: 1 flacon vloeibare zeep (50ml) en bijbehorende productinformatie.
0,00 *
Per stuk


 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.