Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

CryoPro Mini of Maxi

Cryotherapie dé voorkeursbehandeling van vele huidlaesies en cervicale erosies.

Vloeibare stikstof op -196°C biedt superieure doeltreffendheid in vergelijking met andere koelmiddelen. Bovendien biedt LN² zowel spray- als contactbevriezing en is een veilige en milieuvriendelijke behandelingsmethode. Door de korte duur van de behandeling wordt er weinig pijn ervaren. Dit maakt vloeibare stikstof het meest gebruikte koelmiddel in de moderne cryochirurgie.
Cortex Technologie is de toonaangevende fabrikant van LN² cryochirurgische apparatuur. Wij bieden u een compleet assortiment Cortex behandelunits en accessoires.

 Algemene-Informatie
Algemene Informatie
Freezpen
Freezpen
CryoPro-producten-en-accessoires
CryoPro producten en..

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.Beste bezoeker,

Wij hebben voor u speciaal in deze tijd een pakket van producten samengesteld gericht op reiniging, desinfectie en persoonlijke bescherming. Deze artikelen zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op herkomst, kwaliteit- en veiligheidseisen. Klikt u op de volgende link voor een volledig overzicht:


Klik hier voor aanbod van: reiniging, desinfectie en persoonlijke bescherming

Helaas kan het voorkomen dat de levertijden in een enkel geval langer zijn dan u van ons gewend bent. Alhoewel de bestellingen bij ons vrijwel direct worden verzonden kan er bij vervoerders zoals PostNL, MyParcel en GLS toch wat vertraging ontstaan. Helaas hebben wij hier geen invloed op en vragen hiervoor uw begrip.

Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact op!

Met vriendelijke groet,
Van der Bend Klantenservice