Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Latexvrije, huishoud- hobbyhandschoen hypoallergeen

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn belangrijk geworden in ons dagelijks leven. Door chemische en synthetische toevoegingen neemt echter het aantal allergische reacties toe. De PURA™ handschoenen zijn latexvrij, hypoallergeen en voorzien van een katoenvlokken voering waardoor de kans op allergieën aanzienlijk wordt verminderd.
 

Mededeling

Door de COVID-19 pandemie wereldwijd is de vraag naar (disposable) handschoenen enorm gestegen. Mede hierdoor en door overheidsmaatregelen in productielanden, sterke stijging in grondstofprijzen, arbeids- en transportkosten krijgen wij als inkopende partij te maken met fluctuerende prijzen. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt de PURA handschoenen sterk in prijs te verhogen.
We hebben de keuze tussen 1. niet inkopen vanwege de extreme prijsverhoging of 2. de keus aan de klant laten en ons van onze goede kant laten zien: we nemen risico's met dure voorraad om u wél van dienst te kunnen zijn. Excuses voor het ongemak, maar we denken dat een prijsverhoging een betere keus is dan 'nee-verkopen'.

Bezig met laden...
PSP 40-200 Green nitrile PSP 40-200 Huishoud/Hobbyhandschoenen latexvrij lengte 33 cm Artikelnr: 93100

Hypo-allergene latexvrije green nitrile huishoud/hobby-handschoenen. Met katoenvlokken voering. Uitermate geschikt voor mensen met (latex)allergie.
Per paar
€ 2,66 *
Informatie  
Bestellen  
PURA werkhandschoen latexvrij PURA™ Huishoud/Hobbyhandschoenen latexvrij lengte 31 cm Artikelnr: 930000

Hypo-allergene latexvrije huishoud/hobby handschoenen. Gemaakt van PVC met katoenvlokken voering. Vrij van latex eiwitten en rubberversnellers. Uitermate geschikt voor mensen met (latex)allergie.
Per paar
€ 6,95 *
Informatie  
Bestellen  

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies