Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Zak-Dermatoscopen
Zak Dermatoscopen
Foto-Dermatoscopen
Foto Dermatoscopen
Lumio®-Scopen
Lumio® Scopen
HEAD-MOUNTED-VISION
HEAD-MOUNTED VISION
DermLite-accessoires
DermLite accessoires


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
DermLite DL4 3Gen PigmentBoost DermLite DL4

DermLite DL4 van 3Gen lichtgewicht zakdermatoscoop met zowel gepolariseerd als ongepolariseerd licht en Pigment BoostÔäó Plus Modus. Eenvoudig Smartphone compatible door magnetische koppeling.
Prijs op aanvraag
Dermlite DL4 pocket dermastoscoop DermLite DL4W

DermLite DL4W is een smartphone-compatible zak-dermatoscoop voor huidanalyse. 10x vergrotende lens en uitstekende kleurcorrectie voor verfijnde weergave van details aan het oppervlak.
Prijs op aanvraag
DL3N dermatoscoop Dermlite DL3N

De DermLite DL3N met verfijnde optiek en zeer goede visualisatie van zowel gepigmenteerde en vasculaire structuren. Compatible met digitale camera, en diverse mobiele apparaten.
Prijs op aanvraag
DL200 Hybrid dermatoscoop silver DL200 Hybrid

DermLite DL200 Hydrid zak dermatoscoop met 15 gepolariseerde en 6 niet-gepolariseerde leds, 25 mm lens en 10-voudige vergroting. Voor zowel contact- als contactloos huidonderzoek. Smartphone compatibl
Prijs op aanvraag
DL200HR DermLite DL200 HR

DermLite DL200 HR zak dermatoscoop met 21 gepolariseerde leds, 25 mm lens en 10-voudige vergroting. Voor zowel contact- als contactloos huidonderzoek. Smartphone compatible!
Prijs op aanvraag
DermLite GL DermLite GL - 3Gen

DermLite GL heeft 2 aangrenzende lenzen voor zowel dermatoscopisch als algemeen huidonderzoek. Met gepolariseerd licht, 6 ingebouwde leds rond beide lenzen. Smartphone compatible.
Prijs op aanvraag
DermLite DL100 DermLite DL100

DermLite DL100 geschikt voor het onderzoek van huidpigmenten, aders, haren, transplantaten, ontstekingen en verwondingen. Een sterke lithium batterij laat 1200 onderzoeken van 30 seconden toe.
Prijs op aanvraag
DermLite Carbon DermLite Carbon

DermLite Carbon maakt huidanalyse van dieperliggende lagen van de huid en omliggend weefsel mogelijk.
Prijs op aanvraag
Lumio UV lamp DermLite Lumio® UV 3GEN

DermLite Lumio® UV biedt met 40 UV LED's en de 75 mm lens een geweldige Wood's lamp voor een diversiteit aan onderzoeken met UV licht.
Prijs op aanvraag
DermLite Lumio 3GEN DermLite Lumio 3GEN

Het instrument voor grote oppervlakken en nauwkeurig onderzoek bij preventief huidkankeronderzoek, varikeuze aders, huidverwondingen enz.
Prijs op aanvraag
DermLite Lumio2 DermLite Lumio 2

DermLite Lumio 2 is de volgende generatie Lumio, het ultieme hulpmiddel voor het visualiseren van verschillende huidaandoeningen. Met 5 verlichtingsmodi.
Prijs op aanvraag
DermLite Lumio S DermLite Lumio® S

Medische onderzoeksloep met viervoudige vergroting, ontworpen voor dwarsgepolariseerd en nietgepolariseerd onderzoek van aders, huid en haarzakjes
Prijs op aanvraag

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies