Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijke service
  • Snelle verzending
  • Informatief

Reparatie en Onderhoud van CryoPro / DermLite / Dermojet / Hidrex

Voor reparatie, revisie, callibratie of andere zaken van technische aard werken wij samen met de fabrikanten of een door de fabrikant geautoriseerd reparatiecentrum.
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en de afhandeling zo efficiënt mogelijk te laten verlopen kunt u onderstaand een keuze maken voor het apparaat dat u ter reparatie wilt aanbieden.
Via de geselecteerde link wordt u doorgestuurd naar een reparatie formulier voor het invullen van de benodigde gegevens, en vervolgens de reparatie bij ons aanmelden. Om misverstanden te voorkomen vragen wij u vriendelijk alle voorwaarden goed door te nemen. Twijfelt u over bepaalde aspecten of heeft u nog vragen, neemt u dan gerust vooraf telefonische contact met ons op T: 0181-418055
Wij willen u erop wijzen dat een reparatie standaard kosten met zich meebrengt. Dit zijn kosten voor onderzoek, handling, klein onderhoud en verzending. De mogelijke méérkosten voor reparatie (onderdelen/arbeid) zijn pas bekend na het onderzoek. Zie hiervoor de voorwaarden in de reparatie procedure.
Na invulling van het formulier verzoeken wij u vriendelijk het defecte apparaat in degelijke verpakking aan ons te retourneren t.n.v. VAN DER BEND BV - KLOOSTERWEG 34 - 3232 LC - BRIELLE.


Aanmelden reparatie CryoPro    


Aanmelden reparatie DermLite 


Aanmelden reparatie Dermojet 


Aanmelden reparatie Hidrex     

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.