Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Reparatie en Onderhoud van CryoPro / DermLite / Dermojet / Hidrex

Voor reparatie, revisie, callibratie of andere zaken van technische aard werken wij samen met de fabrikanten of een door de fabrikant geautoriseerd reparatiecentrum.
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en de afhandeling zo efficiënt mogelijk te laten verlopen kunt u onderstaand een keuze maken voor het apparaat dat u ter reparatie wilt aanbieden.
Via de geselecteerde link wordt u doorgestuurd naar een reparatie formulier voor het invullen van de benodigde gegevens, en vervolgens de reparatie bij ons aanmelden. Om misverstanden te voorkomen vragen wij u vriendelijk alle voorwaarden goed door te nemen. Twijfelt u over bepaalde aspecten of heeft u nog vragen, neemt u dan gerust vooraf telefonische contact met ons op T: 0181-418055
Wij willen u erop wijzen dat een reparatie standaard kosten met zich meebrengt. Dit zijn kosten voor onderzoek, handling, klein onderhoud en verzending. De mogelijke méérkosten voor reparatie (onderdelen/arbeid) zijn pas bekend na het onderzoek. Zie hiervoor de voorwaarden in de reparatie procedure.
Na invulling van het formulier verzoeken wij u vriendelijk het defecte apparaat in degelijke verpakking aan ons te retourneren t.n.v. VAN DER BEND BV - KLOOSTERWEG 34 - 3232 LC - BRIELLE.


Aanmelden reparatie CryoPro    


Aanmelden reparatie DermLite 


Aanmelden reparatie Dermojet 


Aanmelden reparatie Hidrex     
Geen producten aanwezig

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies