Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Disposable handschoenen met Allergie Preventie

De door ons aangeboden onderzoekshandschoenen zijn ontwikkeld voor de meest uiteenlopende toepassingen en voldoen aan de hoogste eisen die er aan een dergelijk product gesteld kunnen worden. Daarbij komen veiligheid en draagcomfort op de eerste plaats.
Allergiepreventie is en blijft een grote uitdaging. Met een breed aanbod aan onderzoekshandschoenen van geoptimaliseerde materialen leveren deze handschoenen een bijdrage aan uw gezondheid en veiligheid. 
Bij iedere handschoen wordt er gebruik gemaakt van verschillende technologieën en procédés die de eigenschappen van de handschoen optimaliseren en verschillende productvoordelen bieden voor specifieke toepassingen.

 

Mededeling

Momenteel is er door de COVID-19 pandemie wereldwijd een extreme vraag naar disposable handschoenen. Mede hierdoor en door overheidsmaatregelen in productielanden, sterke stijging in grondstofprijzen, arbeids- en transportkosten krijgen wij als inkopende partij te maken met fluctuerende prijzen. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt de disposable handschoenen sterk in prijs te verhogen.
We hebben de keuze tussen 1. niet inkopen vanwege de extreme prijsverhoging of 2. de keus aan de klant laten en ons van onze goede kant laten zien: we nemen risico's met dure voorraad om u wél van dienst te kunnen zijn. Excuses voor het ongemak, maar we denken dat een prijsverhoging een betere keus is dan 'nee-verkopen'.

Bezig met laden...
Eurogloves Soft-Nitrile onderzoekshandschoen poedervrij latexvrij Eurogloves soft-nitrile Onderzoekshandschoenen poedervrij Artikelnr: 488200

Nitrile onderzoekshandschoen, latex- en poedervrij, gemaakt van soft-nitrile in de kleur blauw
Per 100 stuks
€ 9,95 *
Informatie  
Bestellen  
EuroGloves Vinyl poedervrij Eurogloves Vinyl Onderzoekshandschoen poedervrij wit/transpa.. Artikelnr: 488100

Eurogloves Vinyl onderzoekshandschoenen, latexvrij, poedervrij, zonder rubberversnellers, wit/transparant
Per 100 stuks
€ 5,95 *
Informatie  
Bestellen  

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies