Detail- en Groothandel

Van der Bend is gespecialiseerd in materiaal voor Contactallergisch onderzoek, en de Vanderbend Natuurzeep. Daarnaast zijn wij distributeur van bekende merken op het gebied van dermatologie te weten: AllerGEAZE, Cortex - CryoPro / DermaLab / DermaScan / DSM Colorimeter, Dermlite - alle DL typen, Dermojet, AT14 producten, DermaDry iontoforese, Hidrex iontoforese en SweatStop.

Ook bieden wij een ruim programma aan hypoallergene handschoenen,van steriele- en onderzoekshandschoen tot huishoud- en tuin/hobby handschoenen, latexvrij en poedervrij.
Wij leveren o.a. aan: dermatologen, verpleeg- en ziekenhuizen, laboratoria, apotheken, tandartsen, dierenartsen en groothandelaren.
 
Bent u een groothandel of onderneming en wilt u onze producten in uw assortiment opnemen neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor de voor uw branche geldende prijzen en kortingen. 
 
Aangezien wij hebben gekozen voor een kleine, overzichtelijke en daardoor wendbare organisatiestructuur, kunnen wij als één van de weinige bedrijven in deze branche nog steeds garant staan voor een zeer directe, persoonsgerichte aanpak en een uitstekende service.

Erkend Distributeur van onder andere de volgende merken:

-    -  Cortex Technologie -  -    -    -    -    -