Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijke service
  • Snelle verzending
  • Informatief
Algemene-Informatie-DermLite

DermLite dermatoscoop

Met de uitstekende DermLite dermatoscoop is het mogelijk vroegtijdig huidkanker en andere huidaandoeningen te detecteren. Elke DermLite beschikt over een vergrotingslens, lichtgevende diode verlichting (LED), en polariserende filters voor glansvermindering. Deze polariserende filters zorgen voor het juiste contrast en zorgen ervoor dat er geen olie of andere vloeistoffen gebruikt hoeven te worden. Op deze manier kan er een snelle microscopie van de huid gemaakt worden.

DermLite is mobiel:

In vergelijking met andere toestellen om diagnoses van de huid te maken, is het ontwerp van de DermLite zodanig dat het makkelijk overal mee naartoe genomen kan worden. Groot voordeel is dat op de DermLite toestellen een digitale camera, mobiel of tablet bevestigd kan worden door middel van diverse verbindingssets.

DermLite is efficiënt:

Met het gebruik van de DermLite is het niet nodig om oliën of andere vloeistoffen te gebruiken tijdens een microscopie van de huid. Door deze tijdbesparing kunnen meerder patiënten geholpen worden in dezelfde tijd. De DermLite beschikt over energiezuinige LED-verlichting, daarnaast is het licht witter en helderder dan andere toestellen.

DermLite is de toekomst:

Veel specialisten gebruiken de DermLite al om een analyse van de huid te maken. De DermLite heeft als voordeel compact, mobiel, efficiënt en gemakkelijk te zijn.

Garantie:

Alle dermatoscopen van DermLite worden geleverd met een garantie van 5 jaar vanaf de aankoopdatum. De garantie voor onderdelen en arbeid wordt gehonoreerd op basis van de voorwaarden van correct gebruik van het apparaat en het op een juiste manier opvolgen van de bedieningsinstructies. Houdt u er rekening mee dat alle onderdelen en accessoires een garantie van 1 jaar hebben. Tijdens de garantieperiode worden defecten aan het apparaat kosteloos gerepareerd zolang de storing te wijten is aan defect materiaal of fabrieksfouten. De garantie dekt geen verlies, schade als gevolg van: slijtage, nalatig gebruik, defect door harde schokken (vallen), ontbrekende onderdelen, waterschade, een bekraste of beschadigde lens, niet-geautoriseerde reparaties, of schade veroorzaakt door het verkeerd reinigen.

DermLites vergelijken
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies