Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

CryoPro filter voor Vulhulpstuk / Replacement filter for Withdrawal tube

Om vloeibare stikstof van de dewar (vat) naar de CryoPro-unit over te brengen, wordt het gebruik van een vulhulpstuk ten zeerste aanbevolen.
De buis van het vulhulpstuk is ontworpen om een kleine hoeveelheid vloeibare stikstof uit de dewar (10-35L) over te hevelen in een CryoPro Unit. 
Het Cortex vulhulpstuk zorgt niet alleen voor de meest economische en veilige overdracht van de vloeibare stikstof uit de opslagtank, ook biedt de withdrawal tube een filter om te voorkomen dat ijskristallen vanuit de dewar worden overgebracht naar de CryoPro®-unit voor een probleemloze werking. Indien de vloeistof niet meer vloeiend uit het vulhulpstuk stroomt, zit de filter verstopt en dient deze vervangen te worden.

Een korte instructie video is te vinden op
youtube

Vraag hier vrijblijvend een prijs/offerte aan

Bijlagen:

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste bezoeker,

In deze onzekere tijden blijft 1 advies heel belangrijk: goede (hand)hygiëne! Maar regelmatige reiniging of desinfectie van gebruiksvoorwerpen zoals deurklinken, lichtknoppen, trapleuningen en kranen ziet men vaak over het hoofd. Wilt u weten welke artikelen wij hiervoor in ons assortiment hebben, klikt u dan op de volgende link voor meer informatie: 


Reiniging en desinfectie

Heeft u vragen over 1 van onze producten? Neemt u dan gerust contact op!
Wij wensen u namens ons hele team sterkte en gezondheid toe de komende periode!