Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

CryoPro Vulhulpstuk / Withdrawal tube

Om vloeibare stikstof van de dewar (vat) naar de CryoPro-unit over te brengen, wordt het gebruik van een vulhulpstuk ten zeerste aanbevolen.
De buis van het vulhulpstuk is ontworpen om een kleine hoeveelheid vloeibare stikstof uit de dewar (10-35L) over te hevelen is een CryoPro Unit. Om de tube te gebruiken moet u de stop van de hals van het vat verwijderen, de buis van het vulhulpstuk erin plaatsen, de CryoPro Unit onder het mondstuk van de withdrawal tube plaatsen en de dop van de stop stevig in de hals van het vat duwen. De buis en zijn warmtewisselende bronzen koppeling op kamertemperatuur, zal een sterke verdamping van vloeibare stikstof in het vat veroorzaken, waardoor de druk in het vat wordt verhoogd. Vloeibare stikstof zal vervolgens via de buis in de CryoPro Unit beginnen te stromen. Op deze manier kunt u een unit vullen met maximaal 0,5 liter. Na het vullen moet de buis uit het vat worden getrokken die veilig moet worden afgesloten met een stop.
Het Cortex vulhulpstuk zorgt niet alleen voor de meest economische en veilige overdracht van de vloeibare stikstof uit de opslagtank, ook biedt de withdrawal tube een filter om te voorkomen dat ijskristallen vanuit de dewar worden overgebracht naar de CryoPro®-unit voor een probleemloze werking. De montage toepassingen zijn volledig instelbaar en passen  op een dewar van 10 - 35 liter met een opening van 2-2,5 inch.

Een korte instructie video is te vinden op
youtube

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Foto('s):

Bijlagen:

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen

Geen reviews gevonden.
Meer reviews
 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.