Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

DL4 Snap-On Faceplate Spacer

Upgrade voor DL4 (gekocht vóór juni 2018) naar een niet-magnetische voorplaat. Inclusief een intrekbaar metalen afstandsstuk en opklikbare frontplaat met 10 mm schaal. Gemaakt van ultra-duurzaam polymeer, de voorplaat is ontworpen voor gebruik met onderdompelingsvloeistoffen en gels op water- en alcoholbasis.

Opmerking: Vereist verwijdering van bestaande spacer, wat u al dan niet zelf kunt doen. Om het afstandsstuk te verwijderen, schroeft u de zilveren borgring los en verlengt u het afstandsstuk door aan de DL4-schijf te draaien totdat u het afstandsstuk voorzichtig uit het apparaat kunt verwijderen. Zie hiervoor onze YouTube video 'Spacer Vervangen'. Als u de ring niet kunt verwijderen, stuurt u uw DL4 naar ons op samen met een ingevuld reparatie-aanvraagformulier (neem hiervoor contact met ons op).
Als uw DermLite DL4  al een 'niet-magnetisch' snap-on spacer heeft, koop dan de Snap-On Faceplate voor DL4

Vraag hier vrijblijvend een prijs/offerte aan

Foto('s):

Video('s): DermLite DL4 spacer vervangen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste bezoeker,

In deze onzekere tijden blijft 1 advies heel belangrijk: goede (hand)hygiëne! Maar regelmatige reiniging of desinfectie van gebruiksvoorwerpen zoals deurklinken, lichtknoppen, trapleuningen en kranen ziet men vaak over het hoofd. Wilt u weten welke artikelen wij hiervoor in ons assortiment hebben, klikt u dan op de volgende link voor meer informatie: 

Reiniging en desinfectie (zoals handgel en mondkapjes)

Heeft u vragen over 1 van onze producten? Neemt u dan gerust contact op!
Wij wensen u namens ons hele team sterkte en gezondheid toe de komende periode!