Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Rug

Advies voor het gebruik van SweatStop op de Rug

SweatStop Upside Down is aan te raden als je de neiging hebt om snel en spontaan te zweten, ook zonder lichamelijke inspanning. Het stopt zweet en geur efficiënt. Bovendien zorgt het voor een zachte huidverzorging en een actieve bescherming van 24 tot 48 uur. Aloë Vera en andere geselecteerde additieven in de juiste formulering garanderen een milde en verzorgende toepassing.

Bezig met laden...
SweatStop upside down spray SweatStop® Aloe Vera Sensitive Back Spray 100ml (9013) Artikelnr: 0259 (9013)

Antiperspirant met unieke upside down spraykop voor het lichaam aanbevolen voor de gevoelige huid die snel en spontaan zweet zelfs zonder fysieke inspanning.
Per stuk
€ 27,35 *
Informatie  
Bestellen  
SweatStop Forte Back Upside Down Spray SweatStop® Aloe Vera Forte Back Spray 100ml (9019) Artikelnr: 0262 (9019)

Unieke upside down antiperspirant-Forte Spray aanbevolen voor lichaam, rug en (behaarde)hoofd bij snel sterk en spontaan zweten, zelfs zonder veel inspanning/verrijkt met Aloë Vera/voor de normale hui
Per stuk
€ 27,35 *
Informatie  
Bestellen  
SweatStop Aloe Vera Forte Plus Back Spray SweatStop® Aloe Vera Forte Plus Back Spray 100ml (9016) Artikelnr: 0261 (9016)

Unieke upside down antiperspirant aanbevolen bij extreem en spontaan zweten zelfs zonder fysieke inspanning / voor de normale huid / voor rug, lichaam of oksels
Per stuk
€ 27,35 *
Informatie  
Bestellen  

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies