(Artikelnr: 851004)
CryoPro Contact Probe 4 mm Medium Sized probe

Contact Probe 4 mm

De CryoPro contact probes worden opgesplitst in drie categorieën: kleine, middelgrote en grote probes.
Alle sondes zijn goud verguld om reinigen te vergemakkelijken. 
Gesloten contact sondes bieden 'cryo-vriezen' met minimale zijdelingse verspreiding van de bevriezing. 

De 4 mm is een Medium Sized contact sonde ideaal voor kleine tot middelgrote laesies zoals platte wratten, kleine goedaardige tumoren, laesies nabij het oog.

Gebruik: Selecteer een probe die past bij de grootte van de laesie. Maak de laesie nat met een druppel water of contactgel voorafgaand aan bevriezing om de thermische overdracht tussen huid en sondepunt te vergemakkelijken. Breng de contactprobe aan wanneer deze nog warm is en oefen lichte druk uit op de laesie, trek aan de cryopro hendel. Neem circa 5 seconden extra vriestijd om de contactsonde af te koelen en te bevriezen totdat een 1 mm halo rond de punt van de probe zichtbaar is. Stop vervolgens het bevriezen en wacht een paar seconden totdat de probetip losraakt. Deze 'quick freeze slow thaw'-procedure met behulp van de contactsonde zorgt voor een zeer effectieve behandeling met hoge penetratie en nauwkeurigheid.
Kijk voor een korte demonstratie op YouTube bij Cortex LN² Closed Contact Probe

Alle CryoPro accessoires zijn los te bestellen.

Artikelnummer

851004

CryoPro contact probe medium size 4 mm ideaal voor kleine tot middelgrote laesies zoals wratten, kleine goedaardige tumoren, laesies nabij het oog.
Vraag hier vrijblijvend een prijs/offerte aan
Op verlanglijst
 

Reviews

Geen reviews gevonden.