Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

DermLite DL1 Basic voor risicopatiënten

De DermLite DL1 Basic is een eenvoudig te gebruiken systeem waarmee patiënten moedervlekken en andere huidlaesies thuis kunnen volgen en foto's van DermLite-kwaliteit ter beoordeling kunnen sturen naar de betreffende dermatoloog of huidarts. Dit kan een oplossing bieden voor risicopatiënten of patiënten met een familiegeschiedenis van melanoom om deze met regelmaat te volgen. Hiervoor is nodig: hardware DL1 basic, de smartphone van de patiënt en een optionele iOS-app.

De hardware DL1 Basic

Met het DermLite DL1 basisapparaat, een ontwikkeling van de bewezen DermLite DL1 dermatoscoop voor smartphones, kunnen patiënten kristalheldere, gepolariseerde dermoscopische beelden van zowel gepigmenteerde als niet-gepigmenteerde huidlaesies vastleggen. De DL1Basic omvat een gepolariseerd afstandsstuk en een glazen frontplaat, een standaard USB-kabel voor het opladen en de gewenste adapter voor mobiele apparaten.

De App

DermLite DL1 Basic is ontworpen om naadloos te werken met de DermLite iOS-app die verkrijgbaar is in de App Store. Een Android-versie is nog niet beschikbaar, maar u kunt er zeker van zijn dat er geen speciale app vereist is om geweldige dermoscopische foto's te maken met een Android-telefoon en DermLite DL1 basisapparaat.
Met de app kan een patiënt dermoscopische foto's maken, een lokalisatie op een virtuele mannequin toewijzen en afbeeldingen naar een dermatoloog mailen. Patiënten kunnen zelfs maximaal 100 afbeeldingen gratis op een beveiligde cloud-server opslaan.

Hoe gaat de patiënt aan de slag

De patiënt voorziet zichzelf van een DermLite DL1 Basic, deze wordt geleverd met een adapter voor  een smartphone of tablet - selecteer de geschikte adapter voor uw mobiele apparaat uit de lijst (voor Android-gebruikers is de universele smartphoneadapter een goede keuze omdat deze op vrijwel elke telefoon past) en doorloopt de basisprincipes met de arts voor het gebruik van de apparatuur: inschakelen van het apparaat, een dermatoscopisch beeld maken met huidcontact, een klinisch beeld opnemen op afstand (zonder DermLite).

Productspecificaties:
 • Bijzonder klein en licht
 • Maakt kristalheldere dermoscopische beelden met een smartphone
 • Voor gebruik met een (geselecteerde) smartphone of tablet - adapter meegeleverd
 • Met 4 witte LED's van 3 mm voor bijzonder heldere, uniforme verlichting
 • Met gepolariseerd en niet-gepolariseerd licht
 • Glazen voorplaat met een schaalverdeling van 10 mm
 • 15 mm lens
 • Aluminium behuizing
 • Met USB oplaadbare lithium-polymeerbatterij
 • Automatische uitschakeling na 2 minuten
 • 5 jaar garantie

Opties:

Velden met een * zijn verplichte velden
Vraag hier vrijblijvend een prijs/offerte aan
Bijlagen:

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste bezoeker,

In deze onzekere tijden blijft 1 advies heel belangrijk: goede (hand)hygiëne! Maar regelmatige reiniging of desinfectie van gebruiksvoorwerpen zoals deurklinken, lichtknoppen, trapleuningen en kranen ziet men vaak over het hoofd. Wilt u weten welke artikelen wij hiervoor in ons assortiment hebben, klikt u dan op de volgende link voor meer informatie: 

Reiniging en desinfectie (zoals handgel en mondkapjes)

Heeft u vragen over 1 van onze producten? Neemt u dan gerust contact op!
Wij wensen u namens ons hele team sterkte en gezondheid toe de komende periode!