Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Latexvrije operatie handschoenen

Latex- en poedervrije chirurgische handschoenen die gebruikt kunnen worden in een omgeving waar latexvrij en poedervrij gewerkt dient te worden.
 

Mededeling

Momenteel is er door de COVID-19 pandemie wereldwijd een extreme vraag naar disposable handschoenen. Mede hierdoor en door overheidsmaatregelen in productielanden, sterke stijging in grondstofprijzen, arbeids- en transportkosten krijgen wij als inkopende partij te maken met fluctuerende prijzen. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt de disposable handschoenen sterk in prijs te verhogen.
We hebben de keuze tussen 1. niet inkopen vanwege de extreme prijsverhoging of 2. de keus aan de klant laten en ons van onze goede kant laten zien: we nemen risico's met dure voorraad om u wél van dienst te kunnen zijn. Excuses voor het ongemak, maar we denken dat een prijsverhoging een betere keus is dan 'nee-verkopen'.

Bezig met laden...
Peha Isoprene Plus OK handschoen Peha-Isoprene Plus OK handschoenen poedervrij Artikelnr: 580000

Latexvrije en poedervrije synthetische operatie handschoen voor éénmalig gebruik. De Peha Isoprene Plus is gemaakt van zacht synthetisch poly-isoprene, met een polymeer coating aan de binnenzijde.Prijs op aanvraag
Informatie  

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

MOGELIJKE VERTRAGING DOOR TOPDRUKTE BIJ DE PAKKETDIENSTEN

Beste bezoeker,

Helaas is het nog steeds topdrukte bij de pakketdiensten. Dit betekent dat de levertijd in een enkel geval iets langer kan zijn dan u van ons gewend bent. Indien u op tijd besteld, wordt uw bestelling (op werkdagen) dezelfde dag verzonden, echter uw pakketje kan bij PostNL of GLS helaas wat vertraging oplopen. Wij hopen daarbij op uw begrip!


Team Van der Bend Klantenservice