(Artikelnr: 8990)
Hidrex Gezichtsmasker  voorzijde Hidrex Gezichtsmasker achterzijde Iontoforese gezichtsbehandelingsset los foam gezichtsmasker voor vernieuwd set gezichtsmasker
Hidrex Gezichtsmasker  voorzijde Hidrex Gezichtsmasker achterzijde Iontoforese gezichtsbehandelingsset los foam gezichtsmasker voor vernieuwd set gezichtsmasker

Hidrex Iontoforese Gezichtsmasker inclusief elektrode *VERNIEUWD*

Het Hidrex-gezichtsmasker is ontworpen voor de behandeling van lokale hyperhidrose in het gezicht in combinatie met een Hidrex-apparaat.
Dit Hidrex Gezichtsbehandelingsset bestaat uit een foam Gezichtsmasker en een geleidende siliconen elektrode. Deze set werkt in combinatie met een Hidrex Iontoforese apparaat Connect ION, Classic ION* of PSP1000 voor behandeling van handen/voeten en is gemakkelijk aan te sluiten. Hierdoor kunt u op een veilige manier overmatig zweten van het gezicht met iontoforese therapie behandelen.

Tijdens de behandeling met het gezichtsmasker, wordt de behandelingsstroom geleid door: 

1. het contactoppervlak met het gezicht en 

2. een contactoppervlak met een hand of voet in een waterbad als tegenelektrode voor de stroom om de stroomkring      te sluiten. Hiervoor kan een kofferdeel of een enkele behandelbak worden gebruikt.

Het Hidrex gezichtsmasker bestaat uit drie delen:

  • Het sponsgedeelte met twee pinnentjes als contactoppervlak voor het gezicht*
  • De geleidende siliconen elektrode met aansluiting en bevestigingsbandjes
  • De aansluitkabel

De siliconen elektrode is bedoeld voor veelduldig gebruik, terwijl het sponsgedeelte na 10 tot 15 behandelingen om hygiënische redenen moet worden vervangen (of bij gebruik door meerdere personen). *Bij deze set wordt een extra foam masker geleverd, daarnaast zijn er losse foam maskers (in sets van 3 stuks) verkrijgbaar.
Dit vernieuwde masker wordt geleverd met een uitgebreide NL-talige gebruiksaanwijzing.
Wij raden u aan om het masker tijdens de iontoforese behandeling goed nat te houden bijvoorbeeld door middel van een plantenspuit of door het masker halverwege de behandeling nogmaals nat te maken. Hiervoor kunt u bij het model ConnectION gebruik maken van het Okselprofiel, deze staat standaard ingesteld op 5 minuten zodat het masker tussentijds kan worden natgemaakt.
Let u erop dat de siliconen elektrode tijdens de iontoforese therapie aan de buitenkant van het masker wordt bevestigd, zodat de elektrode niet in aanraking komt met de huid!

*ClassicION vanaf serienummer: 210 100 150 072 of neemt u hiervoor even contact met ons op: E: info@vanderbend.nl / T: 0181-418055

Artikelnummer

8990

Verzendkosten

ÔéČ┬á0,00

Standaard levertijd

voor levertijd graag even contact opnemen

VERNIEUWD! Hidrex gezichtsmasker incl. elektrode voor iontoforese behandeling met Hidrex ConnectION, ClassicION of PSP1000 tegen overmatig zweten van het gezicht.
ÔéČ┬á144,90 *
Prijs per set
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Reviews

Geen reviews gevonden.