Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Dermlite-Huidonderzoek

Zelf huidonderzoek doen met een DermLite Systeem

Waakzaamheid bij veranderingen van de huid is zeer belangrijk voor iedereen, niet alleen bij mensen met een familiegeschiedenis van huidkanker. Veranderingen van de huid, hoe geleidelijk ook, kunnen aanleiding zijn voor bezorgheid maar zijn met het blote oog soms niet goed zichtbaar. Nu is er een manier om met behulp van een smartphone in combinatie met een 'Dermlite hüd'  of 'DermLite DL1 Basic' uw huid regelmatig te checken. 
Met de DermLite DL1 Basic deelt u eenvoudig kristalheldere foto's met uw arts.

Belangrijk! Dit hulpmiddel is bedoeld om het bewustzijn ten aanzien van huidkanker te vergroten en eventuele verdachte plekjes op een eenvoudige manier te monitoren en vast te leggen voor uzelf of specialist. U dient bij ongerustheid en twijfel altijd contact op te nemen met uw huisarts of dermatoloog voor nader onderzoek. De Dermlite Hüd is op geen enkele wijze een vervanging van uw normale doktersbezoeken. 

Bezig met laden...
Dermlite Hud huid controle Dermlite Hud Skincancer screening
Check uw huid regelmatig met behulp van een smartphone in combinatie met de Dermlite Hüd. Waakzaamheid bij veranderingen van de huid is zeer belangrijk voor iedereen.
Per stuk
€ 99,50 *
Informatie  
DL1-iphone 6 DermLite DL1 Basic
3GEN DL1 Basisapparaat met de bewezen DermLite dermatoscoop techniek voor patiënten om kristalheldere, gepolariseerde beelden van huidlaesies te delen met uw dermatoloog of arts.Prijs op aanvraag
Informatie  

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Beste bezoeker,

In deze onzekere tijden blijft 1 advies heel belangrijk: goede (hand)hygiëne! Maar regelmatige reiniging of desinfectie van gebruiksvoorwerpen zoals deurklinken, lichtknoppen, trapleuningen en kranen ziet men vaak over het hoofd. Wilt u weten welke artikelen wij hiervoor in ons assortiment hebben, klikt u dan op de volgende link voor meer informatie: 

Reiniging en desinfectie (zoals handgel en mondkapjes)

Heeft u vragen over 1 van onze producten? Neemt u dan gerust contact op!
Wij wensen u namens ons hele team sterkte en gezondheid toe de komende periode!