Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Dermlite-Huidonderzoek

Zelf huidonderzoek doen met een DermLite Systeem

Waakzaamheid bij veranderingen van de huid is zeer belangrijk voor iedereen, niet alleen bij mensen met een familiegeschiedenis van huidkanker. Veranderingen van de huid, hoe geleidelijk ook, kunnen aanleiding zijn voor bezorgheid maar zijn met het blote oog soms niet goed zichtbaar. Nu is er een manier om met behulp van een smartphone in combinatie met een 'Dermlite hüd'  of 'DermLite DL1 Basic' uw huid regelmatig te checken. 
Met de DermLite DL1 Basic deelt u eenvoudig kristalheldere foto's met uw arts.

Belangrijk! Dit hulpmiddel is bedoeld om het bewustzijn ten aanzien van huidkanker te vergroten en eventuele verdachte plekjes op een eenvoudige manier te monitoren en vast te leggen voor uzelf of specialist. U dient bij ongerustheid en twijfel altijd contact op te nemen met uw huisarts of dermatoloog voor nader onderzoek. De Dermlite Hüd is op geen enkele wijze een vervanging van uw normale doktersbezoeken. 

Bezig met laden...
Dermlite Hud huid controle Dermlite Hud Skincancer screening
Check uw huid regelmatig met behulp van een smartphone in combinatie met de Dermlite Hüd. Waakzaamheid bij veranderingen van de huid is zeer belangrijk voor iedereen.
Per stuk
€ 99,50 *
Informatie  
DL1-iphone 6 DermLite DL1 Basic
3GEN DL1 Basisapparaat met de bewezen DermLite dermatoscoop techniek voor patiënten om kristalheldere, gepolariseerde beelden van huidlaesies te delen met uw dermatoloog of arts.Prijs op aanvraag
Informatie  

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.Beste bezoeker,

Wij hebben voor u speciaal in deze tijd een pakket van producten samengesteld gericht op reiniging, desinfectie en persoonlijke bescherming. Deze artikelen zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op herkomst, kwaliteit- en veiligheidseisen. Klikt u op de volgende link voor een volledig overzicht:


Klik hier voor aanbod van: reiniging, desinfectie en persoonlijke bescherming

Helaas kan het voorkomen dat de levertijden in een enkel geval langer zijn dan u van ons gewend bent. Alhoewel de bestellingen bij ons vrijwel direct worden verzonden kan er bij vervoerders zoals PostNL, MyParcel en GLS toch wat vertraging ontstaan. Helaas hebben wij hier geen invloed op en vragen hiervoor uw begrip.

Heeft u vragen over één van onze producten of wilt u vrijblijvend advies? Neemt u dan gerust contact op!

Met vriendelijke groet,
Van der Bend Klantenservice