DermaLab Elasticiteitsprobe DermaLab Combo 4 variabelen Elasticity Probe Elasticiteits Sonde Elasticity screen software
DermaLab Elasticiteitsprobe DermaLab Combo 4 variabelen Elasticity Probe Elasticiteits Sonde Elasticity screen software

DermaLab Combo 4 | Elasticity Probe en Pomp module volgens de zuignapmethode

Meting van huidelevatie en daaropvolgende terugtrektijd - wanneer je meer moet weten over elasticiteit

Huidelasticiteit is het vermogen van de huid om terug te veren wanneer deze wordt uitgerekt. Na verloop van tijd en blootstelling aan de zon neemt de elasticiteit van de huid af en ziet de huid er ouder uit, daarom hangt de elasticiteit van de huid sterk samen met het uiterlijk van een jonge of oude huid.
Elasticiteit is een centrale fysieke parameter die van belang is voor huidprofessionals die zich richten op de beoordeling en behandeling van huidveroudering en rimpels.
De Elasticiteitsprobe wordt gebruikt om de elasticiteit van de huid te meten en geeft exacte data over de elasticiteit van de huid in plaats van subjectief giswerk.
De Elasticity module maakt gebruik van de zuignapmethode, die de werkelijke hoogte van de huid meet als functie van een vooraf gedefinieerde onderdruk. 
Het vooraf ingestelde vacuüm wordt onmiddelllijk toegepast om de echte elastische eigenschappen van de huid weer te geven.
Met de probe op de plaats van de huid tilt de negatieve druk de huid op en de gemeten elevatie is de invoer om Young's module (E) te berekenen. Eenmaal opgetild, wordt de negatieve druk opgeheven en de intrektijd (R) gemeten.
De DermaLab Elasticity Probe en Pomp Module is beschikbaar voor zowel de DermaLab Combo 4 als de DermaLab Single Parameter.

Specificaties:

Principe:      Spanning op de huid door toegepast vacuüm
Instellingen: Instelbare druk (150, 400 en 650 mbar) en huiddikte (in mm)
Uitlezen:      Young's Modules, Retraction Time en Visco-elasticiteit
Probe:          Aanzuigopening met een diameter van 10 mm.
Gewicht:      Ultra licht gewicht van ca. 7 gram voor minimale huidafwijking.
Bevestiging: Hecht aan de huid door middel van dubbelzijdige sticker.
Metingen:    Op zachte, normale en stevige huid - het is mogelijk een gemiddelde te meten van meerdere elevatie-/intrekcycli
Extractie:     Van U-waarden uit de elevatie-/intrekcurve


Alle DermaLab configuraties zijn gebouwd om optimale betrouwbaarheid te bieden en te voldoen aan de nieuwste internationale normen en veiligheidseisen voor dergelijke apparatuur.

Kijk voor een demonstratie van de DermaLab Elasticity op YouTube

Opties:

Artikelnummer

8850002

Elasticity Probe en Pomp module, incl. 250 double adhesive pads - zuignapmethode die het huidgedrag analyseert en weergeeft tijdens de aanzuig- en de terugtrekkingsfase.
Vraag hier vrijblijvend een prijs/offerte aan
Op verlanglijst
 

Reviews

Geen reviews gevonden.