Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

DermaLab Combo en DermaLab USB huidanalyse-systemen

Van der Bend is officieel distributeur van de Cortex producten.
Cortex Technology Denemarken ontwikkelt en produceert een gamma aan huidanalyse apparatuur voor zowel wetenschappelijke toepassingen als cosmetische adviezen betreffende de huid.
Dit op basis van nieuwe en erkende technologieën voor toepassingen binnen cosmetische dermatologie, huidspecialisatie, universiteiten, laboratoria en aanverwante specialiteiten.
De DermaLab Combo betreft een compleet en krachtig huidanalyse-systeem te koppelen met meerdere parameters dat wordt bediend via een draadloos verbonden Windows PC of Tablet.
De Combo kan vrij worden geconfigureerd met de parameters: Ultrasound -Standard -Narrow en -Subcutane, Elasticity, TEWL, Hydration, Skin Color, Skin video scope, Skin pH, Skin Temperature, Sebum assessment.

De DermaLab USB betreft een zelfstandig één parameter huidanalyse systeem met dezelfde LabView gebaseerde software als de Combo. Deze DermaLab wordt compleet geleverd met sonde (probe), interface unit en software dat kan worden aangesloten op een Windows PC of Tablet.
Voor de DermaLab USB zijn de volgende parameters beschikbaar: High Resolution Ultrasound, Subcutane Ultrasound, Hydration, Elasticity, TEWL 

DermaLab®-Producten-en-Accessoires
Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
DermaLab Combo parameters DermaLab Combo

De DermaLab Combo is een multi-parameter huidanalyse instrument. Presenteert zeer accurate metingen in gestandaardiseerde eenheden.
Prijs op aanvraag
Ultrasound Dermalab USB DermaLab USB High Freq. Ultrasound , 20 MHZ

DermaLab USB single parameter huidanalyse High Freq. Ultrasound, 20 MHZ Probe met volledig uitgeruste beeldanalyse-software ontwikkeld voor maken van een collageen huidscan.
Prijs op aanvraag
ook verkrijgbaar Subcutaneous Ultrasound 10 MHz DermaLab USB Subcutane Ultrasound , 10 MHZ

DermaLab USB single parameter huidanalyse Subcutane Echografie, 10 MHZ Probe met volledig uitgeruste beeldanalyse-software. Visualiseert onderhuids weefsels tot 50 mm.
Prijs op aanvraag
DermaLab USB TEWL DermaLab USB TEWL

DermaLab USB single parameter huidanalyse met Transepidermal Water Loss (TEWL) module, volledig uitgerust met beeldanalyse-software ontwikkeld voor onderzoekstoepassingen.
Prijs op aanvraag
DermaLab USB Hydration Probe DermaLab USB Hydration

DermaLab USB single parameter huidanalyse met Hydratie Probe - maakt gebruik van huid geleidbaarheidsmeting en meet de water-bindende capaciteit van de hoornlaag.
Prijs op aanvraag
DermaLab USB Elasticity Module DermaLab USB Elasticity

DermaLab USB single parameter huidanalyse met Elasticity Probe - werkt met de zuignapmethode en twee parameters die het huidgedrag analyseren en weergeven tijdens de aanzuigfase en de terugtrekkingsfa
Prijs op aanvraag
DSMIII Skin Colormeter DSM III

De DSM III is een zelfstandig instrument om de huidkleur te meten van melanine (pigmentatie) en erytheem. De resultaten worden weergeven in CIE-L* CIE-a* en CIE-b* - Incl. speciale oplader.
Prijs op aanvraag

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies