DermaLab Combo 4 Hydration Flat Probe Hydration Flat  Probe DermaLab Hydratatie Software
DermaLab Combo 4 Hydration Flat Probe Hydration Flat  Probe DermaLab Hydratatie Software

DermaLab Combo 4 | Hydratatie Platte Probe ideaal voor meten hydratatie van de normale huid

Wanneer u meer wilt weten over het waterbindend vermogen van de huid

De Hydratatie Platte Probe is de perfecte tool voor het meten van hydratatie bij de normale huid. Een goed gehydrateerde huid ziet er niet alleen jonger en gezonder uit, maar verbetert ook de barrièrefunctie van de huid. Daarom nemen huidprofsionals deze variabele vaak mee in hun beoordeling van de huid.

De DermaLab Combo 4 Hydration Flat Probe is ontworpen om het waterbindend vermogen van de buitenste huidlaag te meten. Als stand-alone meting of voor en na een huidhydratatiebehandeling, deze probe biedt altijd nauwkeurige en betrouwbare resultaten.

Dit traditionele probe ontwerp is handig voor veel huidmetingen, waar geen haar aanwezig is. Voor toepassingen op de hoofdhuid en metingen in behaarde gebieden raden we de Hydration Pin Probe aan.
De hydratatieprobe geeft een directe en nauwkeurige beoordeling van het waterbindend vermogen in het stratum corneum. Het veerbelaste ontwerp activeert de meting wanneer een bepaalde druk wordt uitgeoefend. Dit zorgt voor snelle en nauwkeurige meetcycli.

De hydratatiesoftware maakt maximaal acht opeenvolgende metingen mogelijk en berekent de gemiddelde waarde. Hierdoor kan efficiënt en effectief de hydratatie van de huid worden beoordeeld en eventuele veranderingen nauwlettend worden gevolgd.

De Hydratatie module is beschikbaar in de zelfstandige uitvoering de DermaLab Single parameter en als variabele probe in de DermaLab Combo 4.

Specificaties:

Principe:     geleidbaarheid
Hydratatie:  0 - 9999 µS (resolutie van 1 µS)
Opties:        pinprobe acht pinnen voor minimalisering van vocht ophoping, uitgerust met actieve veer start/stop meting.                    
                   platte probe met 13 mm diam. sensor en drie ringvormige elektroden
Kalibratie:   kalibratiechecker beschikbaar


Kijk voor een demonstratie van de DermaLab Hydration op YouTube

Opties:

Artikelnummer

88500045

Hydratatie Platte Probe, incl Hydration Flat Checker; de meest populaire keuze voor het meten van het waterbindend vermogen van de huid
Vraag hier vrijblijvend een prijs/offerte aan
Op verlanglijst
 

Reviews

Geen reviews gevonden.