Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

DermaLab® Series

Uniek huidanalyse apparaat DermaLab® Combo combineert alle huidparameters 

Cortex biedt met de DermaLab® Combo een uniek instrument waarin alle kennis in één flexibel concept is geconcentreerd. Het resultaat is een apparaat, dat als eerste in zijn klasse, skin ultrasound voor directe beoordeling van de huid combineert met de traditionele huidparameters zoals elasticiteit, hydratatie, talg, etc.
De DermaLab® Combo is een multi-parameter en volledig configureerbaar huidanalyseapparaat met name voor wetenschappelijke huidanalyse - ideaal voor het testen van huidproducten als ook wetenschappelijk onderzoek. Presenteert zeer accurate metingen in gestandaardiseerde eenheden.
De configuratie biedt een ingebouwd Windows besturingssyteem met accurate LabView® gebaseerde software. Opslagcapaciteit voor duizenden metingen en onbegrensde mogelijkheden voor uitbreiding via volledige USB en Ethernet-connecties.
De DermaLab Combo biedt de volgende parameters in elke combinatie:
  • Echografie: -Standard (HF-20 MHz) -Narrow (HF-20 MHz)  en -Subcutane (10 MHz)
  • Transepidermale Water Loss (TEWL)
  • Hydratatie
  • Elasticiteit
  • Talg
  • Huidskleur (erythema / melanine, Ciel * a * b *)
  • Huid pH waarde 
  • Huid temperatuur
  • Video scope (variabele vergroting, polarisatie)


De DermaLab® USB het zelfstandige parameter huidanalyse instrument. 

Een reeks huidanalyse-instrumenten met één parameter die hetzelfde LabView gebaseerde softwareplatform delen. De DermaLab wordt compleet geleverd met sonde, interface-eenheid en software en wordt aangesloten op een Window PC of Tablet.
De DermaLab USB probes voldoen aan de eisen van een zelfstandig parameter huidanalyse instrument. De meest populaire parameters in de DermaLab Combo Serie worden in de DermaLab® USB modules gepresenteerd - gebaseerd op dezelfde technologie en met gebruik van dezelfde sondes.
De volgende USB parameters zijn beschikbaar:DSM III -
Instrument voor kleurmeting 

​Een zelfstandig intrument voor huidskleurmetingen zoals erytheem en melanine die worden aangeboden in CIEL*a*b*-nummers en RGB-waarden. Gebaseerd op dezelfde geavanceerde kleurensensor-technologie als de DermaLab Combo Skin Color probe.
Deze compacte huidskleurmeter werkt op batterijen. 
Optionele software voegt extra kleursystemen en spreadsheet-integratie toe.


 
 
Algemene-Informatie-DermaLab®


Geen producten aanwezig

 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies