Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
  • Betrouwbaar
  • Persoonlijke service
  • Snelle verzending
  • Informatief

DermaLab® Series | Meten is Weten!

Cortex Technology is een wereldleider op het gebied van precisie huidanalyse instrumenten. Alle tools worden ontworpen, ontwikkeld en met de hand geproduceerd in Denemarken. Cortex biedt een gamma aan huidanalyse apparatuur voor zowel wetenschappelijke toepassingen als cosmetische adviezen betreffende de huid. Dit op basis van nieuwe en erkende technologieën voor toepassingen binnen cosmetische dermatologie, huidspecialisatie, universiteiten, laboratoria en aanverwante specialiteiten.

Uniek huidanalyse apparaat DermaLab® Combo 4 combineert alle huidparameters 

Cortex biedt met de DermaLab® Combo 4 een uniek instrument waarin alle kennis in één flexibel concept is geconcentreerd. Het resultaat is een apparaat, dat als eerste in zijn klasse, skin ultrasound voor directe beoordeling van de huid combineert met de traditionele huidparameters zoals elasticiteit, hydratatie, talg, etc.
De DermaLab® Combo is een geavanceerd en volledig configureerbaar huidanalyseapparaat met name voor wetenschappelijke huidanalyse - ideaal voor het testen van huidproducten als ook wetenschappelijk onderzoek. Het presenteert zeer accurate metingen in gestandaardiseerde eenheden.

De DermaLab Combo 4 biedt de volgende probes in elke combinatie:

De DermaLab® Single het zelfstandige parameter huidanalyse instrument. 

Een reeks huidanalyse-instrumenten met één variabele die hetzelfde LabView gebaseerde softwareplatform delen. De DermaLab wordt compleet geleverd met probe, interface-eenheid en software en kan worden aangesloten op een Windows PC of Tablet.
De DermaLab Single Parameter Probes voldoen aan de eisen van een zelfstandig variabel huidanalyse instrument. De meest populaire parameters in de DermaLab Combo Serie worden in de DermaLab® Single modules gepresenteerd - gebaseerd op dezelfde technologie en met gebruik van dezelfde probes.
De volgende USB variabelen zijn beschikbaar:


Colorimeter DSM 4 - Instrument voor kleurmeting 

​De nieuwe generatie Colorimeter DSM 4 is gebaseerd op de nieuwste technologie en biedt nauwkeurige en gedetailleerde huidgeoptimaliseerde metingen voor waargenomen kleur, pigmentatie, erytheem en glans, gelijktijdig en op dezelfde plaats.
De DSM 4 colorimeter wordt zeer gewaardeerd in zowel onderzoeksstudies als in het testen van farmaceutische en cosmetische werkzaamheden.
De Colorimeter DSM-4 wordt geleverd met software voor Windows op een USB-stick

Van der Bend is officieel distributeur van alle Cortex producten.

Algemene-Informatie-DermaLab®Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies