DermaLab Combo TEWLprobe DermaLab Combo 4 met variabelen DermaLab TEWL software
DermaLab Combo TEWLprobe DermaLab Combo 4 met variabelen DermaLab TEWL software

DermaLab Combo 4 | TEWL X - Open Chambre Probe voor het beoordelen van de huidbarrièrefunctie.

Wanneer u de waterverdampingssnelheid door de opperhuid moet weten - Meten is Weten

De TEWL-probe meet met nauwkeurigheid en precisie het transepidermale waterverlies, een cruciale parameter voor het evalueren van de huidbarrièrefunctie. Dit instrument met deze technologie kan u helpen bij het behandelen en evalueren van verschillende droge huidaandoeningen.

Transepidermaal waterverlies (TEWL) is het verdampingsproces van water door de opperhuid, de buitenste laag van de huid. Een goed functionerende huidbarrière speelt een essentiële rol bij het vasthouden van vocht en het beschermen van uw huid tegen externe invloeden. TEWL-metingen geven inzicht in de gezondheid van de huidbarrière en kunnen bijdragen aan het begrijpen van droge huidaandoeningen, zoals eczeem en psoriasis.

Deze meting geeft belangrijke informatie over de huidconditie en huidbarrièrefunctie en kan worden gebruikt om de effectiviteit van een behandeling te evalueren.
De TEWL-probe biedt nauwkeurige metingen dankzij het unieke ontwerp met een open kamer. Deze kamer handhaaft de vrije natuurlijke verdamping van het huidoppervlak zonder de omgeving van het meetgebied te verstoren. Dit levert onbevooroordeelde en uiterst precieze metingen op, die van onschatbare waarde zijn bij de evaluatie van de huid.

De sensoren binnenin de meetkop zijn slim beschermd tegen variaties veroorzaakt door luchtstromen en direct invallend licht - problemen die vaak geassocieerd worden met de traditionele openkamermethode van veel andere TEWL-probes op de markt. De DermaLab TEWL-probe heeft geen beschermde omgeving nodig - metingen kunnen worden uitgevoerd in normale laboratoriumomgevingen zonder concessies te doen aan de nauwkeurigheid. Dit maakt deze probe veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken in verschillende instellingen.

Ontdek de diepgaande informatie die de DermaLab TEWL-probe kan bieden over de huidbarrièrefunctie. Begrijp de huid beter dan ooit tevoren en pas de meest effectieve behandelingen toe. Of het nu gaat om een droge huidaandoening of gewoon het behouden van een gezonde huid, de TEWL-probe is het instrument voor nauwkeurige en betrouwbare metingen.

TEWL is beschikbaar in de zelfstandige uitvoering - DermaLab Single Parameter en als probe in de DermaLab Combo 4.

Specificaties:

Principe:         Relatieve vochtigheids- en temperatuursensoren geplaatst in een open kamer
Bereik:            0 - 250 g/m²/u, resolutie: 0,1 g/m²/u
Weergave:      Voortdurende real-time weergave van TEWL (transepidermaal waterverlies)
Stopcriteria:    Standaardafwijking of tijd

DermaLab Skin TEWL Probe demonstratie op YouTube

NB: kan niet worden gebruikt met DermaAdvisor Software

Opties:

Artikelnummer

885003

TEWL X - Open Chambre Probe, incl. 20 TEWL X probe protectors, voor precisie metingen van het transepidermale waterverlies, ter beoordeling van de huidbarri├Ęrefunctie.
Vraag hier vrijblijvend een prijs/offerte aan
Op verlanglijst
 

Reviews

Geen reviews gevonden.