DermaLab Hydration PIN probe Hydration PIN Probe DermaLab Hydratatie Software
DermaLab Hydration PIN probe Hydration PIN Probe DermaLab Hydratatie Software

DermaLab Combo 4 | Hydratatie PIN Probe voor meten huidhydratatie van zowel normale als behaarde delen

Wanneer u meer wilt weten over het waterbindend vermogen van de huid

De Hydratatie Pin Probe is de perfecte tool voor het meten van hydratatie bij zowel de normale huid als behaarde delen. Een goed gehydrateerde huid ziet er niet alleen jonger en gezonder uit, maar verbetert ook de barrièrefunctie van de huid. Het meten van hydratatie is daarom een belangrijke parameter in de beoordeling van de huid voor huidprofessionals.

De DermaLab Combo 4 Hydratatie Pin Probe is ontworpen om het waterbindend vermogen van de buitenste laag van de huid te meten. Of het nu als stand-alone meting is of voor een huidhydratatiebehandeling, deze probe biedt nauwkeurige en betrouwbare resultaten.

Dit meest veelzijdige probe ontwerp maakt het een populaire keuze voor alle huidmetingen, ongeacht de aanwezigheid van haar. Het is geschikt voor het meten van hydratatie op verschillende huidgebieden.
Dankzij het veerbelaste ontwerp wordt de meting geactiveerd wanneer een bepaalde druk wordt uitgeoefend. Dit zorgt voor snelle en nauwkeurige meetcycli, waarbij het waterbindend vermogen in het stratum corneum direct wordt beoordeeld.
De hydratatiesoftware maakt maximaal acht opeenvolgende metingen mogelijk en berekent de gemiddelde waarde. Hierdoor kan efficiënt en effectief de hydratatie van de huid worden beoordeeld en eventuele veranderingen nauwlettend worden gevolgd.

De Hydratatie PIN module is beschikbaar in de zelfstandige uitvoering de DermaLab Single parameter en als variabele probe in de DermaLab Combo 4.

Specificaties:

Principe:     geleidbaarheid
Hydratatie:  0 - 9999 µS (resolutie van 1 µS)
Opties:        pin probe acht pinnen voor minimalisering van vocht ophoping
                   flat probe met 13 mm diam. sensor en drie ringvormige elektroden
Kalibratie:   kalibratiechecker beschikbaar


Kijk voor een demonstratie van de DermaLab Hydration op YouTube

Opties:

Artikelnummer

8850004

Hydratatie PIN Probe, incl Hydratatie PIN Checker; de meest populaire keuze voor het meten van het waterbindend vermogen van de huid
Vraag hier vrijblijvend een prijs/offerte aan
Op verlanglijst
 

Reviews

Geen reviews gevonden.