Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Freezpen

De Freezpen is een uiterst doeltreffend cryochirurgisch instrument voor het behandelen van diverse goedaardige huidafwijkingen.

Wratjes, fibromen (steelwratjes), goedaardige moedervlekken en pigmentvlekken kunnen door middel van cryotherapie met de Freezpen, op een precieze en vrijwel pijnloze manier behandeld worden. Te gebruiken door: podologen, (medische) pedicures, dermatologen, huidtherapeuten, huisartsen, esthetische klinieken, gynaecologen, urologen en kinderartsen. Maar ook binnen de veterinaire geneeskunde kan de Freezpen eenvoudig worden toegepast.

De Freezpen werkt met gaspatronen onder de hoge druk van maar liefst 55 bar. Dat zorgt ervoor dat er altijd een krachtige straal beschikbaar is voor een effectieve behandeling welke penetreert met 1mm per 5 seconden tot een maximale diepte van 5mm. Elke Freezpen gaspatroon is apart verpakt en is ongebruikt jaren houdbaar. Aan de hand van de klinische inschatting van de breedte en de diepte van het huidletsel kiest de behandelaar de passende micro-applicator.

Tussentijds kan er eventueel nog van micro-applicator gewisseld worden zonder dat er gasverlies optreedt. Er zijn micro-applicators beschikbaar voor een bereik van 1 tot 20mm behandeloppervlak. De Freezpen is hier verkrijgbaar in 8g en wordt geleverd met enkele applicatoren, een handleiding voor gebruik en een pincet voor filterplaatsing.
 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies