(Artikelnr: 0580)
RhinoBlock tegen hooikoorts

RhinoBlock® anti-allergie neuszalf - tube 15 gram - Natuurlijke neuszalf op basis van medicinale honing 

RhinoBlock® is een bewezen effectieve anti-allergie neuszalf, werkt preventief tegen hooikoorts en huisstofmijtallergie. De zalf bestaat uit medicinale honing gecombineerd met 100% zuivere, farmaceutisch bereide witte vaseline en helpt het neusslijmvlies beschermen tegen pollen (stuifmeel) en allergenen van de huisstofmijt. Door zijn zorgvuldige samenstelling geschikt voor alle leeftijden. RhinoBlock® smeert prettig en werkt direct!

Specifieke eigenschappen van de RhinoBlock® neuszalf met medicinale honing: 

Bij het inademen, nestelen allergenen zich op het neusslijmvlies zoals pollen van grassen en bomen maar ook uitwerpselen van de huisstofmijt. Ben je daar allergisch of overgevoelig voor - dan ontstaan er ontstekingsreacties in het neusslijmvlies en volgen de typische luchtwegallergieklachten. Denk hierbij aan:

  • jeukende neus
  • niezen
  • verstopte neus
  • loopneus
  • permanent gevoel verkouden te zijn
Deze klachten leiden vaak weer tot andere symptonen als hoofdpijn, slechter slapen, vermoeidheid en concentratieverlies.
Door RhinoBlock® in de neus aan te brengen, wordt een beschermlaagje over het neusslijmvlies gelegd. Dit beschermlaagje voorkomt dat allergenen zich daar kunnen nestelen. Minder allergenen op het neusslijmvlies betekent minder allergieklachten.

Aanbevolend door allergologen en dermatologen

De werking van RhinoBlock® is wetenschappelijk bewezen. Dr. Roovers, allergoloog in Elisabeth-Twee Steden ziekenhuis in Tilburg, zegt hierover:
"Goed wetenschappelijk onderzoek bij patiënten met zowel hooikoorts als chronische allergische bovenste luchtwegklachten, toont aan dat allergieblokkers zoals Rhinoblock® anti-allergie neuszalf de allergische klachten significant doet afnemen."

Ingrediënten: Petrolatum (100% zuivere, farmaceutisch bereide, witte vaseline), Mel (Medicinale honing)
Van deze ingrediënten is bekend dat ze slechts zeer zelden een allergische reactie oproepen. De zuivere, witte vaseline in RhinoBlock® anti-allergie neuscrème bevat beschermende bestanddelen. 
Medicinale honing heeft onder meer beschermende en ontstekingsremmende eigenschappen. Daarnaast werkt dit ingrediënt wondhelend. De bijzondere eigenschappen van medicinale honing zijn al langer bekend binnen onder andere de KNO-Heelkunde en wondbehandeling.
Voordeel: RhinoBlock® bevat géén medicatie die versuft of een slaperig gevoel geeft.
Gebruik: RhinoBlock® neuszalf mag naar behoefte meerdere keren per dag worden gesmeerd. Breng de zalf in beide neusgaten aan. Dit kan met behulp van een wattenstaafje, of vingertop. Verdeel daarna de neuszalf in de neus door de buitenkant van de neusvleugels licht te masseren.

Artikelnummer

0580

Verzendkosten

ÔéČ┬á6,50

Bewezen effectieve neuszalf om het neusslijmvlies te helpen bij het beschermen tegen hooikoorts en huisstofmijtallergie.
ÔéČ┬á13,95 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Reviews

Geen reviews gevonden.