Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Nieuw-in-assortiment
Geen producten aanwezig

AT14® Skincare producten zijn écht uniek.

De AT14® huid- en haarverzorging bevat namelijk geen schadelijke ingrediënten waardoor zelfs mensen met bewezen contactallergie en eczeem de AT14® producten probleemloos kunnen gebruiken.
AT14® is samengesteld met ingrediënten die het herstel van een verstoorde huidbarrière actief ondersteunen en de vochtbalans verbeteren. Uw huid voelt zachter aan en een intacte huid is beter bestand tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

De werkzaamheid van de belangrijkste actieve ingrediënten van AT14®:

  • Teunisbloemolie (Oenothere biennis oil) werkt tegen droge, ruwe en afgeschilferde huid. Werkt sterk vochtvasthoudend, kalmeert de huid
  • Squalane hydrateert de huid en verbetert het herstellende vermogen van de huid
  • Butyrospermum parkii butter (Sheabutter) is bijzonder geschikt voor de verzorging van droge en beschadigde huid. Werkt ontstekingsremmend
  • Hyaluronzuur is één van de best hydraterende ingrediënten die in huidverzorgingsproducten kan worden toegepast
  • Sodium carboxymethyl beta-glucan is een uiterst waardevol ingrediënt om de geïrriteerde huid te kalmeren. Het stimuleert het natuurlijke huidherstel en huidvernieuwing
  • Ceramide2 draagt bij aan een sterke barrièrefunctie van de huid, het tegengaan van verdamping van vocht en het flexibel en soepel houden van de hoornlaag
  • Macadamia olie (Macadamia integrifolia seed oil) is voedend, voorkomt uitdroging en houdt de huid soepel. Heeft ook een beschermende werking tegen beschadigende invloeden zoals zonlicht. Geschikt voor dagelijks gebruik bij alle huidtypen maar in het bijzonder voor de (zeer) droge huid.

Freezpen

De Freezpen is een uiterst doeltreffend cryochirurgisch instrument voor het behandelen van diverse goedaardige huidafwijkingen.
De Freezpen werkt met gaspatronen onder de hoge druk van maar liefst 55 bar. Dat zorgt ervoor dat er altijd een krachtige straal beschikbaar is voor een effectieve behandeling welke penetreert met 1mm per 5 seconden tot een maximale diepte van 5mm. Elke Freezpen gaspatroon is apart verpakt en is ongebruikt jaren houdbaar. Aan de hand van de klinische inschatting van de breedte en de diepte van het huidletsel kiest de behandelaar de passende micro-applicator.

Tussentijds kan er eventueel nog van micro-applicator gewisseld worden zonder dat er gasverlies optreedt. Er zijn micro-applicators beschikbaar voor een bereik van 1 tot 20mm behandeloppervlak. De Freezpen is verkrijgbaar in 8g en van 16g en wordt geleverd met enkele applicatoren, een handleiding voor gebruik en een pincet voor filterplaatsing.


 
 
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.